Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Віталій Калініченко: За літо маємо встигнути відновити дитячий садочок “Рукавичка”, який постраждав від обстрілів

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ агрофірми «Псьол» Віталій Калініченко допомагає з відновленням дитячого садочка “Рукавичка” у селі Запсілля Миропільської громади, який постраждав від ворожих обстрілів. Із відповідним проханням до народного обранця звернулася керівник закладу, тож він не міг залишитися осторонь і турбується про те, щоб за літо впоратися із необхідними роботами.

“Як я уже повідомляв раніше, 28 травня 2022 року російські війська нанесли артилеріський удар по Запсільському закладу дошкільної освіти “Рукавичка” моєї рідної Миропільської громади.
У ході обстрілів було пошкоджено вікна, фасад, покрівлю, внутрішні інженерні комунікації та меблі.
Ось маю офіційне звернення від керівника закладу Наталії Миколаївни Скрипки про допомогу і, звичайно, не можу залишитися осторонь.
ПО ФАКТУ! – роботи вже розпочали, за літо маємо встигнути відновити, щоб запсільчанські родини не лишилися без свого дитячого садочку.
“Агрофірма “Псьол”, яку я маю честь представляти, із великою відповідальністю підходить до вирішення цієї гуманітарної проблеми. Звичайно, в інший час ми б говорили взагалі про розвиток соціальної інфраструктури, будівництво чогось нового (і нам багато чого вдалося зробити в попередні роки – це і нові спортивні майданчики, і оновлення освітніх та культурних закладів, і покращення медичних установ), але наразі головна мета – зберегти ті об’єкти, які вже функціонують, відновити їх хоча б до минулорічного стану, щоб життя у наших селах не згасло і тривало далі… Переконаний, що наші дії не є якимось винятком і так сьогодні робить кожен соціально-відповідальний інвестор…” – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября