Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

З’явилося відео бійки тітушок Ладухи в магазині АТБ

Стали відомі нові подробиці резонансної історії про бійку, яку влаштували буринські активісти ГО «Стоп корупції» в місцевому супермаркеті АТБ, за що стосовно них були відкриті кримінальні провадження. Зокрема з’явилися додаткові відео з місця події.

На першому відео камерою відеоспостереження супермаркету зафіксований сам момент бійки. Хлопця у коричневій куртці спочатку штовхають, потім активіст ГО «Стоп корупції» Ярослав Йолкін б’є його по голові, а після цього наносить удар з ноги.

На другому відео видно і чутно, як головний «заводила» тітушок Ярослав Йолкін спілкується на підвищених тонах із заступником начальником районного відділку поліції Дмитром Аніщенком. Як ми вже писали раніше, назвати це бесідою дуже складно, адже більшість сказаним ним слів – матюки на адресу правоохоронця.

Ось фрагмент діалогу:

Йолкін: Діма (звертається до співробітника поліції — ред.), шо ти, х..й, хочеш?
Поліціянт: Я не х…й, я не х…й, я працівник поліції!..

Йолкін: Депутатов ї..уть в жо..у на х..й, а тебе тєм болєє ви…буть на х..й. І не думай, чи ти там ох..євший, ілі шо…Вас ви..буть, отвєчаю, вас ви..буть…

Ображаючи і погрожуючи поліцейському, гарячий «стопкорупціонер» згадував ім’я свого шефа – мера Бурині Віктора Ладухи, який донедавна офіційно очолював буринський осередок «Стоп корупції». У розмові Йолкін по-панібратськи називає його по батькові – Борисович.

У четвер та п’ятницю обирались запобіжні заходи Артеменко Дмитру, Бакіну Віталію, Михайлик Руслану та вищезгаданому Йолкіну Ярославу (на фото він у центрі).

За результатами розгляду справи всім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час з 21 до 7 години, з носінням електронного засобу контролю та забороною спілкуватись з потерпілими. У суді підозрювані визнали свою провину. Йолкін та Михайлик хоча і визнали провину, проте відмовились свідчити. У своїх свідченнях на допиті у слідчого зазначали, що за них можуть поручитися впливові особи, проте в суді не зазначили, хто саме. Михайлик, який при зустрічі з потерпілим заперечував факт побиття, в суді вину визнав.

Нагадаємо, що після того, як уся Україна дізналася про розбірки активістів «Стоп корупції» у Бурині, Віктора Ладуху у терміновому порядку «заднім числом» понизили з голови осередку організації до простого члена. Цікаво, що на офіційному сайті ГО з карти регіональних відділень взагалі зникло буринське. Очевидно, мати справу з ладухиним бандитським угрупованням у керівництві «Стоп корупції» не хочуть.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября