Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Активіст ГО «Стоп корупції» на поліцейського з Бурині: «Ти сопля, на х…й»!

«Тобі піз..а, ми тебе з’їмо на х..й, проковтнемо, як маленьку кісточку» і ще багато інших образ зухвалі молодики, знущаючись, говорили поліцейському з Бурині. «Ти боїшся? В памперсі ходиш?» «Ти сопля!» – чи будуть відповідати хулігани за ці слова, сказані на адресу правоохоронця із міста Буринь, що на Сумщині?..

Інцидент трапився в ніч із 25 січня на 26 січня цього року у місті Буринь, що на Сумщині, у супермаркеті АТБ. П’ятеро молодиків, які є активістами місцевого осередку громадської організації «Стоп корупції», зав’язали бійку прямо у приміщенні торгової мережі. Встановлено, що серед них були Віталій Бакін, Ярослав Йолкін і Руслан Михайлик, відомі у громаді як соратники буринського міського голови Віктора Ладухи.

За словами свідків, активісти ГО «Стоп корупції», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння у магазині, вчинили дебош, завдавши важкі тілесні ушкодження трьом громадянам. Щоб справа не дійшла до жертв, на дії хуліганів відреагували працівники магазину, викликавши до торгівельного закладу поліцію.

Коли правоохоронці прибули на місце події, то зачинщики бійки зустріли їх вкрай неадекватною поведінкою. Активісти почали по-хамськи ображати поліцейських, вживати нецензурну лексику і навіть погрожувати їм. Особливо «відзначився» неврівноваженістю і зухвалістю Ярослав Йолкін.

На фото: Ярослав Йолкін по центру

Спочатку він, як навіжений, кілька разів допитувався посаду у заступника начальника райвідділу поліції Дмитра Аніщенко, роблячи вигляд, чи то не почув, чи то не зрозумів, а потім в хід пішли матюки, намагання зганьбити і залякати. З’ясування стосунків між активістом і поліціянтом потрапило на відео, яке товариші Йолкіна зняли і самі ж виклали. Ось лише кілька цитат «стопкорупціонера», які передають весь тон бесіди:

«Боїшся? У памперсі ходиш?»…

«Ти сопля, на х…й»…

«Тобі піз..а, ми тебе з’їмо на х..й, проковтнемо, як маленьку кісточку»…

Як видно на відео, прикриваючись ім’ям свого шефа Віктора Ладухи, молодик погрожував звільненням заступнику начальника райвідділу поліції та решті поліцейських, які приїхали на виклик.

Відомо, що міський голова Бурині є одним із активних членів ГО «Стоп корупції» (про що свідчить офіційна сторінка ГО в мережі інтернет), бере активну участь у заходах, що проводяться під її прапорами і навіть очолює місцевий 79-ий осередок.Тобто усі ці молодики є у прямому його підпорядкуванню.

Стаття про Віктора Ладуху, як про голову міського осередку ГО “СТОП КОРУПЦІЇ” і зараз розміщена на сайті громадської організації

Разом із національним координатором “СТОП КОРУПЦІЇ” Романом БочкалоюНайбільше шокує те, що принижуючи представників силових органів, вони почуваються абсолютно безкарними, поводять себе так, ніби закон для них не писаний.

Як не дивно, але після всіх образ, що самі по собі тягнуть на статтю Кримінального кодексу, поліція навіть не затримала горе-активістів, а просто відпустила. Жителі Бурині, дізнавшись про нічні перипетії, розводять руками: невже правоохоронці дійсно злякалися Ладухи, від чийого імені представлялися молодики? А якщо ні, то чому хуліганів не притягли до відповідальності, як того вимагає закон?

Нагадаємо, нещодавно у Лебедині «активісти»  ГО “Стоп корупції” взяли безхатька в інформаційні заручники.

 

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября