16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля
03 апреля
02 апреля
30 марта

Віталій Калініченко: Візит на Сумщину голови політичної партії «Слуга Народу» Олени Шуляк допоміг вирішити цілий ряд важливих питань

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ «Агрофірма «Псьол» Віталій Калініченко відзначив важливість візиту на Сумщину голови політичної партії «Слуга Народу» Олени Шуляк, яка приділила увагу нагальним проблемам області. Під час зустрічі з ондопартійцями очільниця політсили вручила подяку народному обранцю за активну роботу, що мотивує його працювати ще ефективніше.

“Сьогодні політична партія “Слуга народу” – чи не єдина політична сила, яка продовжує навіть у такий скрутний для України час повноцінно працювати, займатися як питаннями оборони, так і соціальними чи гуманітарними справами.
Тому і візит на Сумщину голови політичної партії «Слуга Народу» Олени Шуляк стосувався цілого спектру робочих питань практично з усіх сфер життєдіяльності.
Це і зустріч із сумськими рятувальниками – а сьогодні ці люди буквально щодня ризикують, щоб область повернулися до нормального життя, адже значна її територія у перші місяці була замінована.
Це і нарада в Сумському онкодиспансері, де відбувається масштабна модернізація і який ми всі прагнемо зробити найкращим закладом такого типу в нашій державі.
Звичайно, була зустріч і з однопартійцями. Мені особисто було приємно за активну роботу отримати від Олени Олексіївни подяку – такі моменти надихають мене ще більш активно працювати, і певен, що так і буде!” – написав Віталій Калініченко у Фейсбуці.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября