Вчера
11 мая
07 мая
06 мая
01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля

Віталій Калініченко передав спортивний інвентар та солодкі подарунки вихованцям футбольної школи Сергія Страшненка у Лебедині

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Віталій Калініченко підтримав щорічну традицію привітань дітлахів у День Святого Миколая. Змінилася дата свята, в країні триває війна, але малеча, як і раніше, чекає на увагу та бажає відчути яскраві емоції.   Народний обранець завітав із подарунками до вихованців футбольної школи Сергія Страшненка у місті Лебедин. Юним гравцям він презентував футбольні м’ячі, що допоможуть відточувати майстерність,  і смаколики, щоб поласувати від душі.  За словами Віталія Калініченка, діти були дуже раді отриманим гостинцям,  та й для нього особисто зустріч із талановитим підростаючим поколінням була надзвичайно приємною і надихаючою на подальшу продуктивну роботу.

«На День Святого Миколая, який ми відзначали за новим календарем 6 грудня, завітав до Лебедина у футбольну школу Сергія Страшненка. Там мав нагоду привітати і відзначити місцеву талановиту спортивну молодь.

Переконаний, що навіть у такий складний час, як війна, маємо все одно не забувати про дітей. Тому традиційно на Свято Миколая у грудні і заїхав у дитячу спортивну школу.

Юним вихованцям-спортсменам передав спортивний інвентар та особисті солодкі подарунки.

Щиро хочу, щоб у всіх українських дітей якнайшвидше настав мир, щоб у їх житті була радість, а не сльози від врат рідних і близьких. Бажаю міцного здоровʼя, благополуччя і нових спортивних досягнень!

Зі свого боку обіцяю і далі підтримувати сумську обдаровану молодь, яка своїми здобутками вже змінює нашу країну на краще!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, підтримка дітей для Віталія Калініченка є одним із непорушних пріоритетів.  Так, депутат допоміг 14-річній дівчинці із багатодітної сім’ї Анастасії Гец із Сумського району почути світ. Він придбав для дитини необхідний слуховий апарат, а щоб вона продовжила онлайн-навчання і розширювала коло спілкування та розваг, подарував планшет.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября