25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

Віталій Калініченко передав камуфляжний матеріал для чергової групи волонтерів із Лебединщини

Депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко і надалі підтримує волонтерський актив Сумського району, разом допомагаючи  Збройним силам України. За останній час вже третій старостат – із села Пристайлове Лебединської громади – звернувся до народного обранця із запрошенням на власні очі подивитися, як місцеві жителі згуртувалися для плетіння маскувальних сіток нашим захисникам. Звісно, і цього разу ініціатива громадян не залишилася без уваги: для них, як і для волонтерів із Калюжного та Лікарського, депутат передав камуфляжний матеріал, з якого плестимуть захисні сіті на фронт.

«Схоже, моя допомога волонтерам із сіл Калюжне (Лебединська ОТГ) та Лікарське (Миколаївська ОТГ) стала “вірусною” і ось вже маємо організацію нових колективів волонтерів, які також прагнуть бути корисними Збройним Силам України та нашій державі.

Сьогодні на запрошення старости Сергія Павловича Калініченка побував у селі Пристайлове Лебединської об’єднаної територіальної громади. Там, як і в Калюжному та Лікарському, зібралися небайдужі жителі і також вирішили зайнятися плетінням маскувальних сіток. Вирішив підтримати і це починання, надавши необхідний камуфляжний матеріал.

Бачачи з яким завзяттям у скрутну хвилину навіть пенсіонери прагнуть бути корисними нашим захисникам,  розумієш – ворог буде РОЗБИТИЙ, ПЕРЕМОГА буде за нами!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно депутат передав для Збройних сил України чергове, четверте  авто підвищеної прохідності. Постійно підтримуючи армію, Віталій Калініченко не забуває і про буденні потреби жителів Сумського району. Зокрема, він допоміг з ремонтом доріг в Лебединській громаді, виділивши три самоскиди зі щебнем для села Калюжне.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября