Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Сумчани виступили проти бізнесу одіозного ексрегіонала із Харкова

Сумчан сколихнула інформація про те, що на хлібний ринок міста активно намагається зайти харківський багатій Володимир Мисик зі своєю компанією «Кулиничі».  Відомо, що він сколотив багатомільйонні статки за часів правління біглого президента Віктора Януковича, для розширення власної хлібної імперії користувався протекцією експрем’єра Миколи Азарова і встиг двічі побути народним депутатом від Партії регіонів.

Містяни негативно реагують на загарбницькі наміри одіозного підприємця, який, скоріше за все, як і в інших містах хоче заполонити Суми фірмовими кіосками «Кулиничів», витіснивши місцевих виробників. Про Володимира Мисика говорять, що він звик вести бізнес агресивно: освоюючи нові території, без вагань совісті доводить до банкрутства і закриття цілі заводи та позбавляє працівників роботи. Сумчани розуміють, що йдеться не просто про появу в обласному центрі ще одного виробника хлібобулочної продукції, а про жорсткого монополіста з гнилою репутацією. Чого доброго можна чекати від Володимира Мисика в Сумах, якщо в інших містах про нього ходить дурна слава? Ще за часів Майдану активісти заявляли, що його хліб замішаний на крові та побитті дітей і закликали бойкотувати «Кулиничі». Роки минають, але від шлейфу минулого харківському «олігарху», який, за інформацією Цензор.нет, дарував Януковичу злощасний золотий батон, не позбутися, тим паче нахабна методика лізти напролом заради наживи аж ніяк не змінилася. Люди також хвилюються, що  через дії монополіста в Сумах ціни на головний соціальний продукт – хліб – поповзуть вгору.

Своїми думками про ексрегіонала Володимира Мисика та його зазіхання жителі міста активно діляться у соцмережах.  Ось що пишуть на сторінках «Сумських дебатів» у Фейсбуці:

«Гнати геть! Все мало, ніяк не нажруться. Краще б армії нашій допоміг».

«Нам пропонують знищити власні виробництва, щоб колишні риги «господін» Мисик із банди Азарова та Януковича продовжувати вести свій «кулінічний» бізнес» та заробляти тепер вже на сумчанах!!! Повний жах в умовах війни!!! За що гинуть наші хлопці, поки ці братки шукають нові «рінки збита». Гнати поганим віником треба цього пекаря «золотого батону»».

«Що ж це коїться? Як так? У вільних Сумах, які пережили окупацію, дали гідний опір агресору і показали приклад спротиву всій державі, тепер буде процвітати бізнес екс-регіонала (хоча колишніх регіоналів не буває). Знову Азаров і Янукович будуть наживатися на українцях? Жах. Невже це можливо? Куди дивиться влада? Куди дивляться правоохоронні органи? Якщо не реагує влада, сумчани мають самі об’єднатися і бойкотувати цей бізнес. Не купувати хліб, не пускати взагалі машини з продукцією в місто. Тільки так можна з ними боротися. Тільки перемога і тільки вільна Україна».

«Усе російське кодло треба не просто гнати, його треба садити. А вилучені кошти – повертати в державу на ЗСУ. Наші хлопці далі розберуться і з руським міром, і з Мисиком, і з Азіровим, і з Яником. Слава Україні !!!!»

«Сумщина під постійними обстрілами, рф не соромиться знижувати наші будинки, палити врожаї.., а тут «руській мір» через регіоналів хоче ще й на людях заробляти. Це як? Куди дивиться прокуратура, де взагалі сбу?»

«О, золотий батон на горизонті. Нехай далі пече батони януковичу, тільки у Ростовській області. Гнати треба від нас якнайшвидше! Не подіє – на акції виходити. Такої погані на Сумщині не повинно бути!»

«Наші сини, родичі, друзі на фронті гинуть, а тут бізнес ділять. По чому їхній «золотий» хліб восени братимемо? Зараз знищать наші заводи, знаємо ми цих ділків, а потім своє кіно із цінами крутитимуть. А куди наших людей і робочі місця – на біржу знову. Безлад повний! Де оті антимонопольні комітети, обласна влада, наш голова, де позиція мера? Хліб – це головний продукт, без якого сотні родин не переживуть цю зиму. Ціна на хліб – це не ціна на якусь ганчірку, без якої можна обійтися. Тут моє розбиратися обласна і місцева влада, має підійматися народ, адже на кану наше виживання взимку. Не буде чого їсти і за що купити ту буханку – подохнемо всі»

«Люди протестують проти цього регіоналівського бізнесмена. Невже Лисенко візьме гроші і піде проти сумчан?»

«Азаров просто рже із сумчан, що вони йому готові під час війни нести свої грошики!»

«Автор славнозвісного батону знайшовся. ЦІкаво, який батон він Лисенку заніс за те, щоб сотню кіосків на зупинках поставить?»

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября