25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля

Нардеп Микола Задорожній передав генератор для жителів Великописарівської громади

Днями народний депутат Микола Задорожній відвідав громади Охтирського району, приділивши особливу увагу ситуації на прикордонні, евакуації та розміщенню жителів Великописаріської громади, що зазнала нещадних обстрілів ворога.

«Станом на сьогодні всі, хто мав бажання або були вимушені виїхати – розмістились в громадах Охтирського району, а також в громадах Полтавщини та інших областях України!

Ситуація у Великій Писарівці складна, відсутнє електро- і газопостачання, при цьому частина жителів залишається в своїх домівках. Мотивація різна, у когось господарство, комусь важко покидати батьківську чи свою домівку….

На запит громадян придбав і передав генератор, продуктами та гігієною наразі забезпечені, а також в розмові ще раз запропонував евакуюватись в більш безпечні громади району, тим більше вільні будинки ще є!

Обговорили можливі потреби на найближчий час та розпочали консультації як їх забезпечити!» – відзвітував народний депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Микола Задорожній висловив вдячність  Охтирській, Грунській, Чернеччинській, Комишанській, Чупахівській та іншим громадам Охтирського району, які оперативно вжили заходів щодо прийому переселенців та забезпечення їх харчуванням та житлом.

«Військовій адміністрації та благодійним фондам подяка за організацію та надання продуктових і гігієнічних наборів! Наразі ситуація стабільна та контрольована!» – зазначив парламентар.

Нагадаємо, раніше нардеп Микола Задорожній разом із міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком  проінспектували старт будівництва нової амбулаторії в селі Хухра Чернеччинської громади Охтирського району. Колишню будівлю медзакладу ворог вщент зруйнував прицільним авіаударом. На переконання народного обранця, важливо, щоб люди мали доступ до медичних послуг за будь-яких умов.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября