Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Нардеп Михайло Ананченко разом із міністром МВС Денисом Монастирським перевірили роботу прикордонників Сумщини

Народний депутат Михайло Ананченко разом із міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським під час його візиту на Сумщину перевірили роботу органів правоохоронної системи вздовж державного кордону. Парламентар подякував очільнику МВС за підтримку Сумської області, яка сьогодні є північно-східним форпостом нашої держави.

“Більше 500 км спільного з агресором кордону визначають безпекову ситуацію не лише нашої області.
Днями на Сумщині з робочим візитом перебував міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський. Він проінспектував роботу органів системи МВС вздовж державного кордону.
Вдячний міністру за підтримку та увагу до Сумщини. Обговорили питання обороноздатності, подальшого зміцнення кордонів, відвідали позиції захисників, поспілкувалися з піротехніками.

Сьогодні ДСНС, прикордонники, нацгвардійці, поліцейські, ЗСУ і добровольці працюють разом, як єдиний механізм. Тож, разом до Перемоги!” – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Командний дух та згуртованість правоохоронців Сумщини, на якій наголосив нардеп, відзначив і міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. «Така робота дійсно приклад для інших регіонів», – зауважив керівник головного силового відомства країни.

У рамках робочої поїдки на Сумщину Денис Монастирський  також нагородив кращих поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та співробітників ДСНС орденами, медалями та відомчими відзнаками. Він високо оцінив сумлінну працю правоохоронців на благо українського суспільства.

«Ваша робота завжди була й буде основою правопорядку в нашій державі. Адже саме від вас залежить, чи відчувають люди безпеку, знаходячись на вулицях міст нашої країни», – сказав очільник МВС.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября