15 мая
13 мая
11 мая
07 мая
06 мая
01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля

Нардеп Максим Гузенко провів на Сумщині робочу зустріч із першим замміністра АПК Тарасом Висоцьким

Народний депутат Максим Гузенко переконаний, що Сумщина має достатньо великий потенціал розвитку переробки сільськогосподарської продукції. Перспективи галузі парламентар обговорив разом із першим заступником Міністра АПК Тарасом Висоцьким під час візиту до одного з передових підприємств переробки молочної продукції в Сумській області O’BEREG. Привертаючи увагу урядовців до  місцевого бізнесу, народний обранець відстоює розширення потужностей переробки на Сумщині.

Максим Гузенко відзначив ефективну роботу сумського молокопереробного підприємства, яке, незважаючи на війну, нарощує виробництво і випускає на ринок якісні молочні продукти.

«Декілька фактів про підприємство O’BEREG:

Працюють з 2017 року

Обсяг переробки – 90 тонн молока на місяць

Значна кількість робочих місць

Виготовляється більше 20 найменувань різної продукції.

Щиро вдячний Володимиру Опришко – власнику цього бізнесу за те, що попри складну ситуацію, продовжує працювати та нарощувати виробництво.

Впевнений, що майбутнє аграрного сектору України – за переробкою!» – написав народний депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Максим Гузенко також підтримує розвиток підприємств легкої промисловості на Сумщині, які продовжують роботу у важкий для країни час. Разом із очільником Сумщини Володимиром Артюхом, Головою Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данилом Гетьманцевим та керівником Роменської РВА Денисом Ващенком парламентар відвідав підприємство «Талан», відоме в нашій країні та за її межами виробництвом якісного спеціального взуття та одягу.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября