Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Голова Сумської ОВА Володимир Артюх провів першу робочу нараду

Новопризначений голова Сумської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації генерал-лейтенант Володимир Артюх сьогодні, 14 квітня 2023 року провів робочу нараду з питання організації подальшої діяльності на Сумщині органів влади та військового командування, правоохоронних та контролюючих органів, органів місцевого самоврядування.

Було заслухано поточні доповіді заступників начальника обласної військово адміністрації, керівників правоохоронних органів та місцевого самоврядування з питань безпеки та інструментів економічного відновлення Сумщини, фінансової забезпеченості, відновлення зруйнованих обʼєктів інфраструктури та земельних ресурсів, приватного житла внаслідок агресії рф, отримання компенсацій.

Особливо голову зацікавило питання неприйняття бюджету в Степанівській громаді. «У вас депутати, що не українці?!», – запитав Володимир Миколайович у голови сільради Володимира Лукаша та пообіцяв завітати на наступну сесію цієї ради. (Сумською районною радою кілька днів тому створено тимчасову контрольну комісію з цього питання, – ред.).

Також обговорені питання інформаційної безпеки та покриття прикордонних регіонів українським контентом, удосконалення комунікаційного обладнання. «Люди повинні отримати українське інформаційне поле. Це серйозна проблема нашого прикордоння», – прокоментував Володимир Артюх.

Визнано своєчасним та актуальним створення в Сумському районі стабілізаційного фонду для подолання наслідків обстрілів.

Голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко, – «Надзвичайно пізнавальна та конструктивна нарада. Відповідальна позиція нового губернатора. Добре, що ми своєчасно сесійно розглянули ці болючі для району питання, які підняв голова адміністрації. Це і стосовно створення стабілізаційного фонду, по Степанівці та поновленню українського контенту в прикордонні. Впевнений на подальшу нашу конструктивну роботу» .

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября