25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

Чи скасує Дрозденко наказ про призначення скандально-відомої чиновниці Чумаченко керівником лікарні №5? Лишився один день 

До редакції сайту “Сумські дебати” потрапив цікавий документ за підписом керуючої справами Сумського міського виконавчого комітету Юлії Павлик (підозрюється у наживі під час закупівлі техніки для військових)  – “Про призначення Чумаченко О.Ю.”

Зокрема, у документі йдеться про те, що із 16 січня 2024 року скандальна начальник управління охорони здоровʼя Сумської міської ради Олена Чумаченко, яка відома тим, що офіційно задекларувала аж 18 обʼєктів нерухомості, переходить на нову роботу – на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня 5» Сумської міської ради.

Відбувається все це попри негативну реакцію сумчан, колективу медичного закладу і чисельні корупційні скандали як самої Чумаченко так і загалом команди Лисенка, представником якої вона є.

Також, маємо в інтернеті інформацію про те, що за своє призначення на посаду керівника пʼятої лікарні Олена Юріївна домовилася із ключовими посадовими особами області аж за 40 тисяч доларів. Не будемо вірити в такі корупційні діяння, адже при такому підході, навряд чи тоді пані Чумаченко буде опікуватися справами медичного закладу та його пацієнтів, а не набивати власні кишені…

Наразі ж, у начальника Сумської міської військової адміністрації Олексія Дрозденка є буквально один день, щоб не допустити Олену Чумаченко до посади директора Пʼятої лікарні і скасувати скандальний наказ Юлії Павлик, що “на прощання” підсунула таку “свиню” сумській громаді.

Нагадаємо, станом на 1 січня 2023 року, Олена Чумаченко та її родина володіли не багато і не мало, а аж 18-ма ОБʼЄКТАМИ НЕРУХОМОСТІ загальною площею 7917 квадратних метри! Не обділила себе родина Чумаченків і в транспортних засобах – їх у них аж цілих ПʼЯТЬ! Ну і як вишенка на торті пані Олена зі своїм чоловіком мають “заначку” у вигляді 20 тисяч доларів та 25 тисяч євро.

Також Олена Чумаченко підозрюється у розбазарюванні 20 мільйонів гривень лише на покупці одного томографа.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября