Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Жахливий стан футбольних полів – результат бездіяльності обласної ради, – Вадим Лисий

У рамках робочого візиту на Сумщину, відомий український футболіст, екс-гравець ФК «Динамо Київ», а відтепер перший віце-президент Асоціації пляжного футболу Владислав Ващук разом з депутатом Сумської обласної ради Вадимом Лисим відвідав футбольний центр «Барса». Увагу гостей привернув стан покриття полів.

«Сьогодні ми побачили, що футбольні поля не міняються. Мені особисто боляче спостерігати, на чому доводиться тренуватися дітям. У першу чергу, це безпека: заняття на такому покритті – дуже травмонебезпечно», – зауважив Владислав Ващук.

Депутат Сумської обласної ради Вадим Лисий стверджує, що проблема зношеності футбольних полів на «Барсі» вже давно відома, втім влада області ігнорує її вирішення.

«За півроку обласна рада не в змозі була вирішити соціальні проблеми, і зараз результат такої роботи – ці футбольні поля і травмування дітей. Батьки юних спортсменів готові виходити під стіни обласної ради, аби врешті привернути увагу влади», – говорить Вадим Лисий.

Столичні гості зауважили, що Сумщина має високий футбольний потенціал. Звичайно, розвиток будь-якого виду спорту, у тому числі і футболу, напряму залежить від підтримки усіх гілок влади. Тож, сподіваються, що влада області буде приділяти більше уваги юним спортсменам.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября