Вчера
19 сентября
17 сентября
14 сентября
13 сентября
12 сентября
11 сентября
10 сентября
07 сентября
06 сентября
05 сентября

Засновник «Благодійного фонду Муссон» Анатолій Маковський іронічно прокоментував рекордні забруднення Києва 

Київ знову посів перше місце в світі за рівнем забруднення повітря, що стало темою обговорення серед мешканців та експертів. Засновник «Благодійного фонду Муссон» Анатолій Маковський іронічно прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Фейсбук, відзначаючи «успіхи» столичної влади.

«Київ вкотре очолив сумнівний рейтинг – місто номер один у світі за рівнем забруднення повітря! Усі кияни та гості столиці відчули запах потуг мера Кличка, який реальними діями робить життя у місті комфортним і затишним!» – зауважив Маковський.

Він також підкреслив, що київські міські маршрутки, які працюють на двигунах з рівнем викидів значно нижче стандарту Євро 0:

“Київські міські маршрутки з рівним викидів мінус Євро 0 – додали щоденного аромату і посрамили українську столицю перед Каїром та Багдадом – ми “зробили” ці мегаполіси в рейтингу найзабрудненіших міст світу особливо не напрягаючись. Тому сьогодні на зустрічі із головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйен маємо серйозні “здобутки” та світове “лідерство” – їм там у ЄС таке і не снилося!”

Не залишився без уваги і стан води в місті. Маковський саркастично зазначив:

“Радує і вода із Дніпра, куди потрапила мерта риба та ще всяка гидота із річки Сейм – все добре, – пити воду із київського водогону і раніше було неможливо, тому панікувати точно не варто. Ну помиєтеся в душі, ну облисієте потім – зате на дипіляції зекономите! Все заради киян!”.

Завершуючи свій “крик душі”, Анатолій Маковський переконаний, що київському меру Віталію Кличку час вже йти у відставку:

“Розумію, що за всіми цими земельними дерибанами та будівництвом мурашників наш самий чесний і розумний мер дуже втомився, як той міст на Шулявці. Мабуть, варто було би вже подумати не лише про завершення карʼєри в боксі, а й на своїх двох посадах – голови міськради та голови адміністрації (якщо він звичайно розуміє між ними різницю). Ну а якщо не вистачає води для гасіння торфяників, то раджу взяти її із затопленого метро, або з постійних вуличних проривів!

Віталію! Ти подумай (ну або хоча б просто очі уверх задери і зроби розумне обличчя) – може тобі вже час припинити так “покрашувати” життя киян?”..

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября