Вчера
11 мая
07 мая
06 мая
01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля

За підтримки нардепів Ананченка, Качури та Задорожнього у Шостці відкрився центр допомоги для осіб, постраждалих від домашнього насильства

У Шостці запрацював Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Це доступний та безпечний простір, в якому постраждалі зможуть отримати цілий комплекс послуг, зокрема психологічну, правову допомогу та інші необхідні послуги, яких потребуватимуть мешканці Шосткинської громади.

У денному центрі створені сучасні комфортні умови з кімнатами для відпочинку, кухнею, душевою, безбар’єрним санвузлом, ігровою та кабінетом для юриста.

У нинішніх умовах, коли люди постійно перебувають у стресі,  допомога постраждалим від насильства є вкрай важливою. На цьому акцентував народний депутат Михайло Ананченко під час відкриття центру.

«Не зважаючи на обставини, попри повномасштабну війну, є теми, які залишаються у фокусі нашої уваги. Одна з них – домашнє насильство. Ми розуміємо, наскільки важливі для суспільства сьогодні такі центри, тому підтримували і надалі будемо їх підтримувати», – наголосив парламентар.

Думку Михайла Ананченка розділили також народні депутати Олександр Качура та Микола Задорожній, зазначивши, що робота таких центрів наближає  до післявоєнного відновлення та європейських стандартів.  Крім того, народні обранці подякували органам місцевого самоврядування, Шосткинській міській раді за напрацювання у цьому напрямку і запропонували розширювати можливості створеного центру. Зокрема, йдеться про реалізацію ініціативи першої леді Олени Зеленської щодо турботи про ментальне здоров’я.

Нагадаємо,  нардеп Михайло Ананченко систематично підтримує північні громади Сумщини. Нещодавно він провів зустрічі з  головами Есманської та Березівської громад. У ході робочої поїздки парламентар обговорив  спільні для територій питання, зокрема, можливість більш ефективного і економного користування спеціальною технікою. Також народний обранець взяв під свій контроль організацію відшкодування працівникам постраждалого від ворожих обстрілів Свеського психоневрологічного інтернату вартості доїзду на віддалене місце роботи.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября