Вчера
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

З’явилося нове відео бійки під АТБ у Бурині

У розпорядженні редакції «Сумські дебати» опинилося чергове  відео, на якому зафіксовано молодиків-стопкорупціонерів, які вчинили бійку в Буринському АТБ. Переглянувши його, стає зрозуміло, що на території Буринської ОТГ створено ОПГ з назвою «Ладухинці», яка співзвучна з прізвищем Буринського міського голови Віктора Ладухи.

Викрикуючи саме цю назву, молодики розмовляють з представниками поліції.

Ось кілька цитат з нового відео:

– Мы понимаем, что их подняли, потому что мы поднялись. Подняли, ..ять там, ладухинцы буксуют  на …уй. Да, мы ладухницы, мы буксуем! И шо дальше? И что вы сделаете? (у сторону поліцейських). Ни х..я вы не сделаете.

– Ти побалакать не способен, ..ять, заікаєшся. Як тебе замом призначили вообще? Як тебе замом призначили?

Як бачимо, під час спілкування молодики ведуть себе зухвало та почуваються безкарними. Адже Віктор Ладуха є не тільки Буринським міським головою, обраним від ВО «Батьківщина», а і найбільшим землевласником  Буринської ОТГ,  та й землю отримують замість простих людей наближені до його оточення. 

Саме тому, що у Ладухи все «схвачено» на вищих рівнях поліції та прокуратури, всі кримінальні справи відкриті проти нього спочатку не розслідуються, а потім і зовсім закриваються. Така ж доля могла спіткати і справу з побиттям в АТБ, якщо б не було оприлюднене викривальне відео на нашому сайті.

Нагадаємо, після того, як уся Україна дізналася про розбірки активістів «Стоп корупції» у Бурині, Віктора Ладуху у терміновому порядку «заднім числом» понизили з голови осередку організації до простого члена.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября