Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Юлія Логвин: «Громадське об’єднання «Транспорт Сумщини» відстоює інтереси перевізників»

Прагнучи об’єднувати зусилля, розвиватися і шукати нові шляхи для покращення транспортних послуг, у вересні 2021 року була створена  Асоціація перевізників Сум – громадське об’єднання “Транспорт Сумщини”.

До її складу увійшли 8 підприємств, які надають послуги у сфері транспорту, а саме здійснюють в обласному центрі пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах: ТОВ «Сумипастранс», ПП «Согор», ПП «Компол», ТОВ «АТП-1054», ТОВ «Престиж лайн», ФОП Прокопішек О.К., ФОП Курський І.В., ФОП Сезько О.В.

Асоціація заcнована для сприяння розвитку перевезення пасажирів автомобільним транспортом, представлення інтересів і захисту прав перевізників в органах державної влади, міжнародних організаціях, а також забезпечення зв’язків із громадськістю.

ГО «Транспорт Сумщини» входить до «Української Ради Бізнесу» – найбільшого в Україні об’єднання 95 провідних бізнес-асоціацій, що працює для консолідації бізнесу та реалізації суспільно важливих реформ. Як учасники цієї спільноти сумські перевізники зацікавлені в роботі над реформами у сфері громадського транспорту, прагнуть удосконалення законодавства – від методики розрахунків тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту до компенсації відшкодування за перевезення пільгових категорій пасажирів, аби стимулювати оновлення рухомого складу.

«Перевізники потребують захисту і відстоювання інтересів так само, як і представники інших професій. Можна сказати, що наша асоціація «Транспорт Сумщини» також є своєрідною профспілкою, де кожен учасник може отримати підтримку і допомогу в реалізації пропозицій, покликаних покращити напрямок пасажирських перевезень.

Будучи соціально відповідальними, ми не стоїмо осторонь боротьби з коронавірусом і активно включилися до вакцинальної кампанії. На сьогодні практично всі водії маршруток у Сумах вакциновані від COVID-19 та мають відповідні сертифікати, що дозволяють їм працювати та без застережень контактувати з пасажирами.

Для сумських перевізників важливо, щоб галузь пасажирських перевезень розвивалася, відкривалися нові транспортні маршрути і відбувалося очікуване оновлення транспорту. Водночас ми відстоюємо справедливі умови праці, аби міська влада опікувалася не лише комунальним підприємством, а звернула належну увагу на приватний транспорт, послугами якого щодня користуються тисячі сумчан», – зазначає голова Асоціації перевізників ГО «Транспорт Сумщини» Юлія Логвин.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября