Вчера
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

Володимир Пугач з «АМК РЕМ-БУД» про ремонт доріг у Підопригорах: «Приємно співпрацювати з соціально відповідальним бізнесом»

Керівник бригад ТОВ «АМК РЕМ-БУД» Володимир Пугач розповів про хід виконання ремонту доріг у селі Підопригори, де вже 20 серпня відбудеться фестиваль студії «Квартал 95», присвячений 30-й річниці Незалежності України.

«Триває оновлення дорожнього покриття на трьох вулицях, які пересікають одна одну: Прихідській, Влизька і Центральній.
Проектом передбачено вкладання вирівнюючого шару асфальтобетону та верхнього шару асфальтобетону товщиною 5 см. Оскільки ці дороги давно не бачили ремонту, спочатку ми добре вирівнюємо основу. Наразі бригади компанії «АМК РЕМ-БУД» проводять розливання в’яжучих матеріалів та роблять улаштування гарячих покриттів із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші», – поінформував Володимир Пугач.

Основне фінансування ремонту доріг у Підопригорах відбувається за рахунок державного підприємства «Дороги Сумщини», також бере участь у фінансуванні приватне підприємство «Надь» на чолі з Андрієм Кириченком.
За словами Володимира Пугача, працювати з соціально відповідальним бізнесом приємно, тим більше, коли бачиш, що люди дійсно горять бажанням розвивати рідне село і активно долучаються до реалізації важливих проєктів.

«За планом термін виконання ремонтних робіт – до 5 серпня, однак ми розраховуємо завершити роботи раніше, до кінця місяця або й раніше. Тож на фестиваль студії «Квартал-95» люди їхатимуть вже красивою дорогою», – зазначив представник ТОВ «АМК РЕМ-БУД».

Возможно, это изображение (дерево и дорога)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября