19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля

Віталій Калініченко: Забезпечити усім необхідним дітей загиблих воїнів – обов’язок кожної держави та влади

Депутат Сумської обласної ради від партії “Слуга народу”, директор із розвитку ТОВ “Агрофірма “Псьол” Віталій Калініченко переконаний, що діти загиблих воїнів мають бути забезпечені державою усім необхідним. У День святого Миколая він привітав дітей полеглих українських захисників, які сьогодні особливо потребують підтримки та турботи, та передав їм солодкі подарунки.

“Стаючи дорослим, задоволення від подарунків отримуєш більше, коли сам їх даруєш, і тим паче, коли мова йде про Новорічні свята та про діток наших Героїв-Захисників!
Сьогодні у Свято-Воскресенському храмі у м.Суми за участі архієпископа Сумського і Охтирського Православної Церкви України Мефодія та народного депутата Михайла Ананченка провели дитячий захід, на який запросили дітей загиблих українських воїнів, щоб привітати їх із великим православним святом – Миколая Чудотворця.
Дуже важко описати емоції, скажу просто: забезпечити усім необхідним дітей загиблих воїнів – обов’язок кожної держави та влади, і просто небайдужих громадян, які дійсно вболівають за свою Батьківщину, роблять все можливе, для її розвитку та благополуччя.
Зі свого боку від нашої компанії ТОВ “Агрофірма “Псьол” передав діткам солодкі подарунки.
Буду й надалі підтримувати такі заходи, до того ж, як депутат обласної ради сприятиму рішенням, які б підвищували соціальний захист родин наших захисників.
Зі Святом, православні! Миру, добра, злагоди і Перемоги!” – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно компанія Віталія Калініченка ТОВ “Агрофірма “Псьол” втратила дороговартісний комбайн, що підірвався на міні, але все одно продовжує реалізовувати гуманітарні місії та допомагати жителям Сумського району.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября