Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Віталій Калініченко про ЖК “Горлиця”: Ми ділимося з ними, а вони з нами

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ агрофірми «Псьол» Віталій Калініченко вчергове підтримав продуктовими наборами учасниць жіночого клубу “Горлиця” на Лебединщині. Для жінок, більшість із яких живуть на мінімальну пенсію, така допомога і турбота вкрай важлива під час дії воєнного стану.

“Наші зустрічі із жіночим клубом “Горлиця”, що на Лебединщині, давно вже стали традицією. Активні жінки (а це переважно пенсіонери, ветерани праці та інваліди) згуртувалися в організацію, щоб мати змогу відстоювати свої права, бути дієвими представниками суспільства, культурно, духовно і головне, насичено, проводити дозвілля.
Я, розумію, що більшості із цих жінок, які живуть на мінімальну пенсію, підтримки нашої держави явно не вистачає. Тим паче її не вистачає під час військового стану, коли навіть у магазинах не завжди можна все придбати.
Тому зі свого боку кожного разу, коли ми бачимося, передаю цим чуйним активним жіночкам продуктові набори, переважну більшість складових із яких виготовляє наше підприємство “Агрофірма “Псьол”.
Ось так і виходить – ми ділимося із ними нашою продовольчою допомогою, а вони – додають мені віри та наснаги працювати ще інтенсивніше, втілювати нові проекти, створювати нові підприємства, на благо наших рідних громад.
Сьогодні ж, в День Вознесіння Господнього, усі ці побажання відчувалися по-особливому, з великою надією і сподіваннями.
Щиро хочеться, щоб у всіх нас, дорогі друзі, мир, гармонія і благодать були у кожному домі! Радості, міцного здоров’я, світлих помислів, міцної родини та домашнього тепла!” – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, директор із розвитку ТОВ агрофірми «Псьол» продовжує покращувати амуніцію та оснащення наших захисників – днями він передав бронежилети високого класу захисту  військовим із підрозділів, які дислокуються на території Краснопільської та Миропільської громад.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября