Вчера
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта

Віталій Калініченко: Депутат має працювати не лише у кабінеті, а й зі своїми виборцям прямо по місцю їх проживання

Депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко продовжує відвідувати громади Сумського району та проводити зустрічі з місцевими жителями, під час яких дізнається про актуальні проблеми та шукає шляхи їх вирішення. Цього разу народний обранець побував із робочою поїздкою у Садівській громаді, зокрема селах Ополонське, Лугове та у Низах. На його переконання, відповідальна та ефективна депутатська робота неможлива без прямого контакту та діалогу з людьми.

«Продовжую живе спілкування зі своїми виборцями. Цього разу побував у Садівській об’єднаній територіальній громаді – працював у Шпилівському та Низівському старостинських округах. Побував у селах: Ополонське, Лугове та у Низах.

Приємно, що до моєї поїздки приєдналися голова Садівської ОТГ Іван Олексійович Крючков та староста Шпилівського старостату Валентина Іванівна Курочкіна. Завдяки цим людям вдалося більш предметно дізнатися про життя громади, а головне – про її основні проблеми. Разом будемо працювати, щоб поліпшити її життя.

Із людьми на зустрічі говорили про війну, про ціни, про дороги і транспортне сполучення, про створення нових робочих місць, підвищення заробітних плат і пенсій, забезпечення віддалених сіл продуктами харчування та першої необхідності.

Вважаю, що депутат має працювати не лише у кабінеті, а й зі своїми виборцям прямо по місцю їх проживання. Тільки так можна реально дізнатися про справжнє життя людей, їх проблеми і переживання. Так, це важче і вимагає більше часу та уваги, але ж на те й воно депутатство, щоб бути корисним людям, а не “протирати штани” в дорогому офісі…» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, днями депутат відвідав Річківську та Верхньосировастьку громади, де також провів зустрічі з місцевими мешканцями та опрацював коло питань, що потребують нагального вирішення. Перед цим Віталій Калініченко побував у селах Калюжне та Пристайлове Лебединської громади і Лікарське Миколаївської громади, підтримавши волонтерів матеріалом для плетення маскувальних сіток військовим на фронт.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября