Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Віталій Калініченко: Аграрії Сумщини довели, що вони не тільки справжні професіонали, а й мужні та віддані своїй справі патріоти

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ «Агрофірма «Псьол» Віталій Калініченко вітає аграріїв Сумщини з Днем працівників сільського господарства.

Шановні колеги-аграрії! Прийміть щирі вітання з професійним святом і від мене, як депутата обласної ради, і від колективу “Агрофірми “Псьол”, яку я маю честь представляти!

Це день усіх, хто від зорі до зорі працює, вирощуючи злаки, фрукти та овочі, поставляючи на наші столи молоко, м’ясо та інші продукти харчування.

Ви забезпечуєте продовольчу безпеку Сумщини та країни в цілому, вносите внесок у підвищення добробуту українців. Вміле поєднання передового досвіду та багатих традицій забезпечує високу конкурентоспроможність продукції, виготовленої в Сумській області. Ваша праця вимагає колосальних сил, завзятості та відданості обраній справі.

“Хліб усьому голова!” кажуть у народі. Праця робітників сільського господарства була і залишається дуже важливою, але й дуже складною. А в цьому році вона стала ще і небезпечною. Так, багатьом господарствам України і в тому числі й нашій компанії довелося садити та прибирати врожай буквально під дулами мінометів та реактивних систем. Комбайнерам, трактористам і водіям довелося бути особливо пильними щоб не наїхати на міну, чи артилерійський снярд… Цей рік став справжнім випробуванням для вітчизняної аграрної галузі, а її фахівці довели, що вони не тільки справжні професіонали, а й мужні та віддані своїй справі патріоти!

Щиро бажаю працівникам сільського господарства сімейного щастя та бадьорого настрою. Нехай будинок кожного з вас буде повною чашею. Бажаю нових трудових перемог, високих урожаїв, гарної погоди та, звичайно, мирного неба!

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября