Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Віталій Бурбика: «Для жителів Сумського району тарифи на тепло та гарячу воду до кінця опалювального сезону не зміняться»

Як розповів голова Сумського району Віталій Бурбика, вчора, 9 лютого, за ініціативи Президента України Володимира Зеленського між Кабінетом Міністрів України, НКРЕКП, Нафтогазом та очільниками міст було підписано Меморандум щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та гарячої води. Фактично прийняте рішення означає, що до кінця опалювального сезону тарифи не зростуть.

За словами керівника Сумської РДА, у сьогоднішніх непростих умовах керівництво держави ініціювало такий Меморандум, щоб забезпечити стабільність тарифів на тепло для населення. Завдяки цьому документу, який підписали мери усіх міст, буде забезпечено нормальне проходження цього опалювального сезону і підготовка до наступного.

«Найголовніше ж – жителі Сумського району можуть бути спокійними: до кінця опалювального сезону тарифи на тепло і гарячу воду не підвищуватимуться.  Підписання Меморандуму означає, що люди не нестимуть зайві витрати зі свого бюджету. Водночас теплопостачальні організації стабільно працюватимуть, адже для них  передбачені відстрочка оплати за природний газ та компенсації різниці між ринковою ціною природного газу та ціною, врахованої в тарифах за тепло»,  – зазначив Віталій Бурбика.

Очільник Сумського району підкреслив важливість  проведеного діалогу між центральною владою і місцевим самоврядуванням, під час якого досягнуто компроміс заради результату, який відчує кожна окремо взята родина.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября