Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Вегера «хімічить» на відновленні роботи світлофорів у Сумах

Директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера знову вибиває собі додаткове фінансування з міського бюджету.

Як стало відомо нашій редакції із власних джерел у Сумській міській раді, очільник комунального підприємства вимагає чималої суми коштів за відновлення роботи світлофорів у місті. Варто наголосити, що практично місяць із початку російського вторгнення в Україну вони не працювали, тоді як гроші на їх функціонування були заздалегідь виділені. Відкритим залишається питання, куди ж поділися бюджетні видатки або ж у чиїх кишенях вони осіли? У цей час без працюючих регулювальників руху в місті значно погіршилася безпекова ситуація на дорогах, зросла кількість аварій, у яких постраждали пішоходи та зазнали пошкоджень автівки сумчан. Однак КП не понесло за це жодної відповідальності, хоча забезпечення функціонування пристроїв оптичної сигналізації належить саме до його компетенції.

27 березня «Шляхрембуд» оголосив про часткове відновлення роботи світлофорів у Сумах на найбільш жвавих ділянках, з обмеженими годинами включення.  Наразі всі світлофори у місті повноцінно так і не запрацювали, а це означає, що ризик скоєння ДТП на ділянках без регулювання залишається дуже високим. Щоб запустити у роботу непрацюючі світлофори, Олександр Вегера ледь не в ультимативному порядку вимагає від міста  виділення коштів «Шляхрембуду», мовляв, пристрої ввімкнуть лише тоді, коли на рахунки КП перерахують кругленьку суму. Очевидно, що безпека сумчан його абсолютно не хвилює, і він зовсім не збирається  звітувати про витрату грошей за місячний простій світлофорів.

Нагадаємо,  попри кримінальну справу за забруднення землі Вегера хоче додатково отримати від міськради пів мільйона гривень за вивезення будівельного сміття з вулиці Роменської.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября