Вчера
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля
03 апреля
02 апреля

Вадим Лисий: «Розвиваємо на Сумщині пляжний футбол!»

У Сумах з робочим візитом перебуває відомий український футболіст, екс-гравець ФК «Динамо Київ», а відтепер перший віце-президент Асоціації пляжного футболу Владислав Ващук із новообраним віце-президентом АПФУ Володимиром Бесагою.

Депутат Сумської обласної ради Вадим Лисий разом з директором Державного центру олімпійської підготовки із пляжного волейболу Олексієм Кулінічем для гостей зі столиці провели екскурсію унікальним в Україні спортивним комплексом, розміщеним на базі СумДУ.

Владислав Ващук відзначив високий рівень облаштування волейбольного комплексу та здобутки спортсменів Сумщини. Зважаючи на високий потенціал, перший віце-президент АПФУ має на меті розвивати пляжний футбол в області.

«Ми приїхали на Сумщину з метою популяризації пляжного футболу та маємо вже чіткий план дій. За підтримки обласного депутата Вадима Лисого у Сумах цього року плануємо облаштувати спеціальне поле і вже влітку проведемо перший обласний турнір, а команда-переможець візьме участь у Чемпіонаті України. Кращі гравці можуть бути зараховані до збірної України», – розповів Вадим Ващук.

Депутата Сумської обласної ради Вадима Лисого включено у виконавчий комітет Асоціації пляжного футболу України, тож заручився розвивати цей вид спорту в області.

«Візит на Сумщину відомих професійних українських футболістів – довгоочікуваний і дійсно знаковий. Упевнений, що він матиме позитивний результат. Як депутат Сумської обласної ради та член виконавчого комітету АПФУ відстоюватиму розвиток пляжного футболу. Адже це дійсно видовищний вид спорту, яким можна займатися у будь-яку пору року, крім того, це залучення молоді до спорту та здорового способу життя. Можливо вже зовсім скоро в Україні з’явиться сумський Мессі або Роналду», – підкреслив Вадим Лисий.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября