Вчера
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

В Сумах пьяный в стельку, водитель «Мерседеса» ездил на красный

Превышение допустимой нормы алкоголя в почти 16 раз зафиксировали патрульные в сумского водителя.

Автомобиль Mercedes привлек внимание патрульных на перекрестке улиц Металлургов и родоначальника. Руководитель на глазах полицейских проехал на запрещающий красный сигнал светофора. Двигаясь по машине, водитель будто не замечал стражей порядка и продолжал нарушать ПДД. Он не включал световые указатели поворота при изменении направления движения, а затем и вообще выехал на полосу встречного движения, где едва не вылетел за пределы проезжей части. Остановив автомобиль, патрульные сразу же направились к водителю. После этого все стало на свои места. За рулем – мужчина с признаками сильного алкогольного опьянения, в салоне транспортного средства – двое пассажиров в таком же состоянии.

45-летний водитель прошел освидетельствование на состояние алкогольного опьянения в присутствии свидетелей. 3,17 промилле – именно такой результат зафиксировал Спецприлад, а это почти в 16 раз больше допустимой нормы.

“Самое страшное, что водитель даже не задумался, насколько опасно управлять в таком состоянии. Свои действия он объяснял большим водительским стажем “, – рассказывает инспектор 3-й роты Александр Леоненко.

Патрульные отстранили гражданина от управления транспортным средством и составили на него административные материалы.

Перевищення допустимої норми алкоголю у майже 16 разів зафіксували патрульні у сумського водія

Перевищення допустимої норми алкоголю у майже 16 разів зафіксували патрульні у сумського водія? https://youtu.be/N3H5ihVo84Q ?Автомобіль Mercedes привернув увагу патрульних на перехресті вулиць Металургів та Ремісничої. Керманич на очах поліцейських проїхав на заборонний червоний сигнал світлофора. Рухаючись за автівкою, водій ніби й не помічав вартових порядку та продовжував порушувати ПДР. Він не вмикав світлові покажчики повороту при зміні напрямку руху, а потім і взагалі виїхав на смугу зустрічного руху, де ледь не вилетів за межі проїжджої частини. Зупинивши автомобіль, патрульні відразу ж направилися до водія. Після цього все стало на свої місця. За кермом — чоловік з ознаками сильного алкогольного сп’яніння, у салоні транспортного засобу — двоє пасажирів у такому ж стані.45-річний водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння в присутності свідків. 3,17 проміле — саме такий результат зафіксував спецприлад, а це майже в 16 разів більше допустимої норми.“Найстрашніше, що водій навіть не задумався, наскільки небезпечно керувати в такому стані. Свої дії він пояснював великим водійським стажем”, — розповідає інспектор 3-ї роти Олександр Леоненко.Патрульні відсторонили громадянина від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали, а саме:— ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП;— ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора, порушення правил користування попереджувальними сигналами та виїзд на призначений для зустрічного руху бік дороги) КУпАП.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Четвер, 4 червня 2020 р.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября