Вчера
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля

У сумському пологовому будинку Пресвятої Діви Марії з’явилася дороговартісна німецька реанімаційна система Babytherm

Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії розширив можливості для сучасного та ще більш якісного виходжування новонароджених. Завдяки благодійній допомозі від пана Claus Scharmm та німецької компанії Dräger медзаклад отримав відкриту реанімаційну систему Dräger Babytherm 8010.

Це останнє покоління відкритих реанімаційних систем, що створює оптимальні температурні умови для виходжування новонароджених, водночас поєднуючи зручний та швидкий доступ медиків до пацієнта. Нове обладнання, передане добродійниками з Німеччини, дуже дороговартісне – його ціна складає 1,5 мільйона гривень. Звісно, придбати таку  систему за власний кошт для пологового будинку було б не просто, тож колектив безмежно вдячний європейським партнерам за надану допомогу.

У чому ж особливість отриманої апаратури?

Babytherm забезпечує температурно-нейтральний режим, що захищає новонародженого від переохолодження або перегріву. Спеціальні нагріваючі  елементи Babytherm забезпечують рівномірний розподіл тепла по всій поверхні дитячого ліжка. Завдяки наявності у відділенні таких реанімаційних  систем, що трансформуються в кувези, лікарі пологового будинку Пресвятої Діви Марії  можуть контролювати не тільки температуру, а також і вологість, що позитивно впливає на розвиток всіх систем організму. У прилад також вмонтовані лампи спеціальної фототерапії, що значно полегшує доступ до новонародженого, а також раціоналізацію наданої допомоги.

«Від імені всього колективу КНП “Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії” висловлюю щиру подяку Claus Scharmm та компанії Dräger за нові можливості, які вони подарували нам та нашим маленьким пацієнтам. Тепер, маючи  у своєму розпорядженні таку сучасну реанімаційну систему, як Babytherm, наш заклад ще раз підвищив планку надання допомоги новонародженим. Як керівник я постійно шукаю шляхи, аби покращувати технічне забезпечення і гарантувати ту якість послуг, за якою до нас звертаються не лише сумчани, а й жителі всієї Сумщини. Приємно, що завдяки співпраці з міжнародними благодійниками нам вдається ставати ще кращими»,  – прокоментувала директор сумського пологового будинку Пресвятої Діви Марії Ольга Чирва.

Нагадаємо, пологовий будинок Пресвятої Діви Марії є лідером на Сумщині за кількістю прийнятих пологів. Так, за минулий 2022-й рік тут з’явилося на світ майже 40% від усіх новонароджених в Сумській області.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября