Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

У пологовому будинку “Пресвятої Діви Марії” провели першу косметичну хірургічну операцію

Керівництво та персонал пологового будинку “Пресвятої Діви Марії” СМР, що знаходиться у Сумах по вулиці Троїцька, постійно працюють над покращенням умов та оснащенням новітнім медичним обладнанням, підвищенням кваліфікації лікарів, а також розширенням спектру послуг. По суті, впроваджують таку систему роботи, щоб бути не лише кращим пологовим будинком Сумщини, а й увійти в ТОП українських медзакладів. І все це не пусті слова, а конкреті справи і результат.

Лише минулого тижня ми писали про отримання пологовим будинком “Пресвятої Діви Марії” нового найсучаснішого обладнання від двох благодійних фондів:  Благодійного фонду Віктора Пінчука та БФ “Ранні пташки”. І ось знову маємо приємні новини, цього разу пов’язані із розширенням спектру послуг, причому таких, які не надаються в жодному пологовому закладі Сумщині, а саме початком проведення косметичних хірургічних операцій в рамках комплексу MOMMY MAKEOVER. Ось що із цього приводу сказано на офіційній сторінці закладу:

“Ми постійно намагається втілювати нові медичні технології, впроваджувати нові медичні практики та послуги.

Минулого тижня ми зробили в цьому плані великий крок уперед – провели пластичну операцію в рамках MOMMY MAKEOVER, зокрема здійснили абдомінопластику з ліквідацією діастазу прямих м’язів живота.

Пацієнтка народжувала більше десяти років тому, однак проблема діастазу прямих м’язів живота лишалася, більш того, якби не було проведено хірургічне втручання, згодом у неї могли з’явитися кили передньої черевної стінки.

Тому, коли пацієнтка маючи естетичну мету, звернулася до нас із проханням зробити пластичну операцію, після проведення останньої попутно отримала ще й  лікувальний ефект.

Операція, яку проводив лікар-хірург із 17-річним стажем Іван Михайлович Лукавенко, пройшла успішно. Вже наступного дня жінка була виписана і поїхала додому.

До речі, хочемо відзначити, що зазвичай у приватних клініках, де обмежена кількість ліжко-місць, виписку роблять відразу після операції. Наш заклад ставиться до цього більш відповідально, тому ми залишаємо пацієнтів під доглядом ще протягом доби, щоб унеможливити різні негативні ускладнення.

Для довідки: пластична операція MOMMY MAKEOVER включає:

  • відновлення грудей – грудні імпланти зі збільшенням грудей або підтяжкою грудей, іноді зменшення грудей;
  • пластика живота з підтяжкою м’язів так, як м’язи живота розтягуються під час вагітності;
  • інтимна пластика для того, щоб повернути тонус м’язів таза і піхви.

По суті MOMMY MAKEOVER – це будь-яка операція з метою корекції фігури жінки після вагітності та пологів.

Операції підбираються залежно від завдань. Хтось комплексує через обвислі груди. А у когось на животі цілий фартух із жирової тканини. Комусь важливо покращити якість інтимного життя – із цією метою пропонується інтимна пластика.

Отже аналізуючи ситуацію з різних боків, попит серед наших пацієнток, а також прагнення нашого закладу асоціюватися у будь-якої жінки з тим місцем, де можливо вирішити всі жіночі проблеми, ми вирішили активізувати таку функцію як MOMMY MAKEOVER.

Для втілення такого роду допомоги ми маємо все необхідне: досвідчений, дипломований лікар, ліцензійні дозволи, оснащені операційні тощо”.

Як бачимо, пологовий будинк “Пресвятої Діви Марії” під керівництвом Ольги Чирви буквально кожного тижня має суттєві покращення, причому не тільки матеріально-технічної бази, а й набуваючи нових унікальних для Сумщини практик і технологій. Заклад дійно конкретними справами доводить, що не марно вважається кращим в області.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября