Вчера
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля

У нового керівника “Шляхрембуду” Зименка провели обшуки

Схоже, нещодавно призначений керівник комунального підприємства “Шляхрембуд” Олександр Зименко, який змінив на цьому посту офіційно визнаного корупціонера Олександра Вегеру, вирішив у своїй роботі керуватися “схемами” і “методами” свого попередника.

Так, у липні цього року замість незмінного майже протягом 20 років директора КП “Шляхрембуд”, депутата від партії “Батьківщина” Олександра Вегери, тоді ще мер Сум Олександр Лисенко призначив свого особистого відеооператора і депутата міськради все від тієї ж “Батьківщини” Олександра Зименка, який не мав ні відповідної технічної освіти, ні потрібного для такої посади досвіду роботи.

І новопризначений керівник “взявся за роботу”. Правда, чомусь не в Сумах (якби це було логічно, оскільки комунальне підприємство є власністю Сумської міської ради), а в Хотінській ОТГ. І то правда – навіщо сумчанам гарні дороги, якщо в Хотінській громаді роботи непочатий край.

І от, 30 жовтня 2023 року керівник-відеооператор Зименко укладає угоду із Хотінською громадою на ремонт дороги по вулиці Гольченка у селі Писарівка вартістю 1,51 мільйона гривень.

“Роботи” виконують швидко, навіть раніше ніж це було передбачено угодою. І все було б добре, якби і якість тих робіт відповідала вимогам договору та Державним будівельним нормам. А так вийшло “тяп-ляп, аби як”. Місцеві жителі були просто в шоці від виконаного “ремонту”.

Справа дійшла і до правоохоронних органів. 27 листопада 2023 року співробітники Управління стратегічних розслідувань у Сумській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України провели обшуки в адміністративних будівлях КП «Шляхрембуд» СМР  та за місцем проживання ФОПа, який здійснював технагляд по ремонту дороги. Проводяться заходи з метою повідомлення про підозри всім членам злочинної схеми.

Схоже, новий керівник КП “Шляхрембуд” Олександр Зименко, який до цього “підробляв” помічником та особистим відеооператором сумського мера Лисенка, вирішив піти дорогою свого шефа і “підзаробити” трохи на сільській дорозі – подумаєш, десь асфальт не доклали, а десь водовідведення “забули” зробити – зате “копійчина” в кишеню “прилетіла”… І судячи по ремонту та гнівним відгукам жителів Хотінської ОТГ – непогана така “копійчина”, а може і “мільйончик”.

Ось такі кадри – представники “команди” Лисенка поки що продовжують працювати у Сумах. Цікаво чи на довго?

І тонкий-тонкий шар асфальту… Не кожен повар так тонко масло на хліб намастить, як це зробили з асфальтом у Хотінській ОТГ
Ось таку водовідну систему зробили у Писарівці. Схоже, воду вона взагалі нікуди не відводить, а от гроші “відвела” у правильному напрямку
Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября