Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Тероборонівці Роменщини просять Володимира Зеленського не допустити несправедливості щодо Дениса Ващенка

Добровольче формування Хмелівської територіальної громади звернулося до Президента України Володимира Зеленського, щоб відстояти на посаді голову Роменської районної державної адміністрації Дениса Ващенка. Тероборонівці переконують, що намагання звільнити керівника району, – це велика несправедливість.

«Ващенко Денис Ігорович – один із небагатьох керівників нашої області і нашого району, який не покинув своє місто, свій регіон, а створював оборону, підтримував і розвивав її. У нього величезна підтримка всього населення», – зазначає у зверненні командир добровольчого формування Хмелівської громади, капітан Юрій Василенко.

За його словами, з перших днів повномасштабного вторгнення РФ Денис Ващенко очолив оборону району, вів добровольців на захоплення ворожих ДРГ, ворожої техніки, яка потім ремонтувалася і передавалася Збройним Силам України.

«Зараз з незрозумілих причин цю людину хочуть усунути від виконання  посадових обов’язків. Більше того, Кабмін погодив це звільнення. Ми звертаємося до вас з надією зупинити цей процес, повернути Дениса Ващенка на законну посаду і дати можливість під вашим керівництвом отримати перемогу над ворогом.

Шановний Володимире Олександровичу, весь наш підзрозділ, весь батальйон щиро сподівається на вашу підтримку та неупередженість!» – наголошується у зверненні добровольчого формування.

Нагадаємо, голови всіх громад Роменщини просять Президента України захистити керівника райдержадміністрації Ващенка.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября