Вчера
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля

«Такі політичні ігри негативно позначаться на ситуації в області», – Вадим Лисий про порядок денний сесії Сумської облради

У середу, 28 квітня, відбудеться сесія Сумської обласної ради. До порядку денного вносять питання про висловлення недовіри голові Сумської облдержадміністрації Василю Хомі.

Вадим Лисий, голова депутатської фракції ВО «Батьківщина», висловив позицію фракції щодо цього питання.

«Майже 2 місяці Сумська обласна рада не збиралася на сесію. Врешті, на вимогу депутатів, керівництво призначило сесію на середу, 28 квітня.

Вимушений констатувати, що в облраді досі не наведений порядок, про що свідчать питання, які пропонуються до розгляду. Зокрема, виноситься проект рішення про висловлення недовіри голові Сумської ОДА – представнику Президента ☝️. Ініціатор проекту – голова обласної ради, 👉 обраний від президентської партії.

❗️Колеги, людям набридли ці «підкилимні ігри», вони хочуть бачити роботу і реальний розвиток області.

Позиція фракції «Батьківщини» в Сумській облраді очевидна: ми ЗА конструктив, ЗА відкритий діалог між депутатами та керівництвом облради, за спільну роботу над вирішенням проблем, що турбують жителів Сумщини, та подальшим розвитком області, але точно ПРОТИ брати участь у подібних політичних іграх!», – зазначив голова фракції «Батьківщини» в Сумській облраді.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября