Вчера
27 марта
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Щоб нашкодити голові ОТГ та громаді недригайлівські депутати відмовилися від реконструкції стадіону

Депутати Недригайлівської селищної ради діють за принципом «чим гірше – тим краще», бо свідомо провалили голосування щодо можливості отримати державну підтримку для розвитку місцевого стадіону «Колос».

За останні пів року силами працівників закладів селищної ради стадіон КСК «Колос», що у Недригайлові, зазнав змін та перетворився на місце, куди приходила і молодь, і літні люди. Аби стадіон став центром спортивного життя селища, громада на чолі з її очільником Костянтином Волковим  планувала за рахунок державної підтримки оновити «Колос», а також звести біля нього дитячий майданчик, скейтпарк і облаштувати паркову зону. Задуми – амбітні, утім вони могли втілитися у життя вже найближчим часом, якби не бажання «насолити» молодому та прогресивному очільнику селища Костянтину Волкову, який зумів згуртувати людей довкола вирішення низки місцевих проблем, у тому числі й відродження «Колоса».

Так, на порядок денний останньої сесії Недригайлівської селищної ради, яка відбулася минулої п’ятниці, було винесено питання щодо прийняття рішення про розробку техдокументації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під КСК «Колос». Утім, це рішення не було прийняте – воно не знайшло підтримки серед деяких депутатів. Такі дії не піддаються жодній логіці, адже через бажання «насолити» своїм політичним конкурентам, громада може втратити можливість безкоштовно отримати новий сучасний об’єкт. Він був би не гірше тих, які вже реалізувалися та знаходяться у процесі виконання у багатьох куточках Сумщини. Так, у Тростянці відрили оновлений місцевий стадіон ім. Куца, у Сумах збираються реконструювати парк ім. Кожедуба. Реалізуються подібні проєкти й у Лебедині, Миропіллі, Ромнах. Недригайлів мав усі шанси потрапити до переліку цих населених пунктів.

Такий вигляд наразі має стадіон “Колос”
Такі задуми з реконструкції стадіону хотів втілити у життя очільник громади

Відтак, аби громада знала своїх «героїв» наведемо імена тих, хто не проголосував за це рішення та свідомо поставив під загрозу розвиток місцевого стадіону «Колос».

  1. Конотоп Микола Олексійович;
  2. Кривопатря Федір Іванович;
  3. Кушніренко Олександр Миколайович;
  4. Кущ Анатолій Іванович;
  5. Лиман Віктор Олексійович;
  6. Моша Леонід Вікторович;
  7. Нанка Іван Володимирович;
  8. Осінній Олександр Сергійович;
  9. Постоєнко Ірина Віталіївна;
  10. Сергієнко Володимир Григорович;
  11. Сердюк Юрій Анатолійович.

Схоже, що під час голосування вищезгадані депутати керувалися виключно власними політичними амбіціями, а не думали про громаду, яка їх обирала та дала можливість працювати на її розвиток. А можливо, хтось із них вже давно «поклав око» на земельну ділянку на території стадіону та задумав поцупити її, переписавши на своїх дітей чи інших родичів або знайомих. У такому випадку стає зрозумілим, чому депутати не підтримали таке рішення селищного голови.

Утім, попри усі «палки в колеса» очільник Недригайлівської громади Костянтин Волков не збирається опускати руки й, заручившись підтримкою небайдужих мешканців селища, продовжуватиме розвивати стадіон «Колос».

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября