Вчера
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля
03 апреля

Ще один представник Сумщини став народним депутатом України

До команди «Слуг Народу» у Верховній Раді України долучився ще один депутат. На місце нардепа Дениса Монастирського, якого призначили на посаду міністра внутрішніх справ, прийшов наступний номер у виборчому списку «Слуг Народу» Антон Швачко. 28-річний депутат є секретарем Сумської обласної організації партії «Слуга Народу». Загалом інтереси Сумщини представляють 6 нардепів президентської партії.

Антон Швачко розповів sumy.today про себе та свій шлях у політиці.

– Розкажіть, хто Ви за освітою, чим цікавилися до початку політичної кар’єри?
Я народився і виріс у місті Суми. Закінчив Сумський національний аграрний університет, здобув освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю «Інженер-технолог». В останні роки зацікавився сферою інформаційних технологій і розвивав свої вміння у цій галузі. Цікавився новими технологіями, а саме цифровізацією процесів з використанням сучасних мов програмування, полегшенням праці людини та підвищенням ефективності праці. Вивчав мови програмування, цікавився технологією блокчейн та можливістю використання її у реальному житті для реалізації багатьох процесів.

Ви стали народним депутатом у порівняно молодому віці. Давно займаєтесь політикою? І чому йшли на вибори саме з партією Зеленського?
Політикою я не займався і не цікавився до того, як Володимир Олександрович висунув свою кандидатуру на пост Президента України. Тоді у регіонах формувалися партійні осередки. Як всі ми пам’ятаємо, стратегією партії було і є залучення нових людей, які не мають за собою корупційних скандалів, переходів з партії в партію та невиконаних обіцянок виборцям, але готові активно працювати заради майбутнього нашої країни. Я був одним із тих, кого запросили у команду Зеленського у Сумській області. І я прийняв цю пропозицію – адже це був шанс спільними зусиллями таки досягти змін у нашій країні! А я мріяв змінити щось в нашій країні на краще, цифровізувати державу, зробити доступним для людей зв’язок і інтернет навіть у найвіддаленіших точках України, адже за технологіями – наше майбутнє. Окрім того, для мене була дуже близькою ідеологія Володимира Зеленського, його погляди на те, як повинна розвиватися наша країна.
Тому я активно працював під час двох турів президентських виборів, потім брав участь у парламентських виборах на Сумщині, допомагав своїм колегам по партії і під час місцевих виборів.

Готові до роботи народного депутата?

Це велика відповідальність.Не просто готовий, а матиму за честь працювати на благо рідної Сумщини в рядах команди реформаторів та змінотворців, якою є партія «Слуга Народу».

Чим плануєте займатися у першу чергу?
Разом з народними депутатами, обраними від «Слуги Народу» в нашій області, я зможу допомагати в реалізації важливих для людей програм. Що ж стосується роботи у Верховній Раді в цілому, планую займатися напрямком інформаційних технологій. Ця справа мені добре знайома – значить, я зможу принести користь саме у цій сфері. Немає необхідності пояснювати, наскільки вона важлива для України сьогодні і наскільки відстає наше законодавство від цифрових реалій. Тож впевнений – роботи вистачить. І, звичайно, разом з фракцією «Слуг Народу» я буду працювати над запровадженням ініціатив Президента Володимира Зеленського. Україні потрібні докорінні зміни у всіх галузях – і ми маємо працювати над цим злагодженою командою!

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября