Вчера
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

“Ще один навчальний заклад на Сумщині отримав новеньке обладнання для харчоблоку” — Ігор Васильєв

На Сумщині триває переобладнання харчоблоків та шкільних їдалень у навчальних закладах відповідно до стандартів HACCP.

Так, нещодавно новеньке обладнання отримав Лікарський НВК “ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ”. Відтепер їжу для дітей готують не тільки за новими стандартами та меню, а ще й на сучасному обладнанні.

За сприяння народного депутата Ігоря Васильєва для школи придбали комплекти меблів для обідньої зали, шафи для зберігання продуктів, технологічне обладнання (овочерізку, марміт, мийку, рукомийник, витяжку), а також шафи для спецодягу та інвентаря на суму 200 тисяч грн.

“Пам‘ятаємо, коли  хотіли НВК зачинити, але ми разом з керівництвом громади і трудовим колективом вирішили, що це питання не на часі. І потрібно було забезпечити харчоблок сучасним обладнанням за стандартами HACCP…”, – написав нардеп.

Працівники навчального закладу та батьки учнів щиро вдячні депутату, про що й написали на сторінці Лікарського НВК;

“Ця допомога – свідчення Вашого небайдужого ставлення до освіти і розуміння важливості створення безпечного освітнього середовища для підростаючого покоління. Ви ніколи не стоїте осторонь проблем Вашого округу в будь-якій галузі: освіти, культури, молоді, спорту, житлово-комунальної сфери. Ми часто бачимо Вас під час проведення масових заходів у селах Сумської області. Ви справжній НАРОДНИЙ депутат, який завжди поруч з народом! Ви умієте слухати, вникати в суть проблеми і головне – не лише обіцяти, а й виконувати свої обіцянки. Ваші слова ніколи не розходяться зі справами!”, – йдеться у дописі.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября