Вчера
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля

Роман Чебукін із RGM group: “Обов’язково поїду з донечкою на Охтирщину і покажу їй цей міст”

Роман Чебукін – водій автобетонозмішувача в RGM group, який знає, як своєчасно доставити якісний бетон, аби замовник був задоволений. І ось більше двох років Роман оперативно і без жодних втрат доставляє сухі або готові бетонні суміші  замовникам та за потреби готує їх безпосередньо на об’єктах будівництва.

За кермом автоміксера Роман об’їздив майже усі дорожньо-мостові об’єкти Сумщини, над якими працює RGM group.

“Сотні кубів бетону я доставив на будівництво мосту через річку Ворскла в селі Климентове. Тепер дивлюся і пишаюся, що саме я доставляв бетон на цей міст і саме нашого виробництва. Обов’язково поїду з донечкою на Охтирщину і покажу їй цей міст.

Також будували мости в Кімличці, Бобрику, завершуємо об’єкти в Копійках та Катеринівці. Зараз регулярно поставляю бетон для будівництва торгового центру на Воскресенській.

Буває, робота починається спозаранку.  Зате, їдеш чорною трасою, а довкола – краса, спокій, і лише легкий шум власних колес.  Наприклад, у Климентове я виїздив о 2 годині ночі, аби вчасно завершити об’єкт і не було простоїв будівництва”, – говорить Роман.

Свій вільний час від роботи в RGM group Роман завжди проводить у родинному колі – з дружиною та донькою Камілою. Любляча родина виїжджає на природу – і це вже майже традиція вихідного дня. Тепер зима – і попереду лижі та ковзани.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября