14 сентября
13 сентября
12 сентября
11 сентября
10 сентября
07 сентября
06 сентября
05 сентября
04 сентября
03 сентября
02 сентября

RGM group залучатиме кошти іноземних партнерів та донорів для відновлення Сумщини

Група компаній RGM group, яка займається будівництвом та відновленням інфраструктурних та цивільно-промислових об’єктів у регіоні, підписала Договір про співпрацю з Агенцією регіонального розвитку Сумської області.

Мета – залучати кошти насамперед іноземних партнерів та донорів, брати участь в державних й міжнародних грантових проєктах, аби відновити інфраструктуру прикордоння, створити безпечними умови для проживання й пересування людей.

«Ми маємо об’єднувати зусилля, шукати нові можливості, у тому числі далеко за межами нашої держави, щоб швидше працювати на відновлення Сумщини. Цього від нас, як будівельників, від владних структур очікують люди, особливо в тих населених пунктах, які були окуповані ворогом та зазнали суттєвих руйнувань», – коментує виконавчий директор Групи компаній RGM group Яна Сєліна.

В ефективності та доцільності підписання Договору переконаний й директор Установи «Агенція регіонального розвитку Сумської області» Григорій Стариков. На його думку, чим більше підприємств, бізнес-установ займаються пошуком донорських коштів, тим ефективніше працюватиме економіка та поліпшуватиметься якість життя населення:

«Пріоритетне завдання Агенції – бути проєктним офісом для прикордонних територіальних громад, яким зараз потрібна суттєва допомога. Якщо бізнес разом із нами йде цим напрямом, розробляє інфраструктурні, освітні, соціальні проєкти розвитку та відновлення громад – ми завжди готові разом боротися за реалізацію задуму – впроваджувати міжнародні програми, залучати донорські кошти тощо».

По суті, Агенція є єдиним вікном входження в область грантових проектів і своєрідним майданчиком, де зустрічається обласна влада, міжнародні партнери, органи місцевого самоврядування, громадськість, бізнес. Саме тому для RGM group – це чудова можливість реалізувати свій проєктний, науковий, виробничий та будівельний потенціал. А головне – виконати місію компанії й колективу: зробити пересування людей і вантажів безпечним, посилюючи та відновлюючи економіку нашої країни.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября