Вчера
18 октября
17 октября
15 октября
14 октября
12 октября
09 октября
08 октября
06 октября

Провідна дитяча лікарня у Сумах отримала надсучасне медичне обладнання від Фонду Дениса Парамонова 

«Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» у Сумах отримала сучасне реабілітаційне обладнання для більш ефективного та швидкого лікування дітей. Обладнання було подароване Благодійним фондом, який заснував меценат Денис Парамонов

Медичні заклади Сум сьогодні працюють на межі своїх можливостей, а самі лікарі подекуди замість відпрацьованої однієї зміни залишаються на роботі по кілька діб поспіль. Не виключенням є і «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди». На сьогодні вона є флагманом у лікуванні діточок усього міста Суми, а також маленьких пацієнтів з області. Крім цього, не слід забувати, що у Сумах наразі проживають дуже багато людей, які покинули власні домівки у регіонах, де зараз вкрай небезпечно. Тому, звісно, це створює величезне навантаження пацієнтів на дитячу лікарню у Сумах.

Оскільки на плечі лікарів лягає дуже важка робота, то потрібно постійно підтримувати їх, надаючи надсучасне медичне обладнання для лікування дітей. Звісно, своїми силами лікарням дуже важко забезпечити себе обладнанням, а державі сьогодні й так важко — варто в першу чергу думати про оборону країни. Тому керівники лікарень звертаються до меценатів та благодійників. Наприклад, керівництво «Дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди» у Сумах звернулось по допомогу до Фонду Дениса Парамонова. Медичному закладу дуже потрібне було оновлення обладнання для реабілітації маленьких пацієнтів, яких зараз надходить до лікарні дуже багато.

Фонд Дениса Парамонова оперативно відреагував на таке прохання, адже діти — найдорожче, що може бути в нашому житті. Тому дитячій лікарні у Сумах було подаровано спеціальний масажний стіл, що допомагає в реабілітації маленьких пацієнтів. В нагоді також будуть спеціальні мати для реабілітації, яких було подаровано 10 одиниць. Дуже потребував медичний заклад набору для оцінки функції руки — тепер цей апарат є в наявності у дитячій лікарні саме завдяки Фонду Дениса Парамонова. Крім цього, медичному закладу було надано запас спеціальних ліків, що прискорює реабілітацію діточок. Усе подароване обладнання та ліки коштують понад 130 тисяч гривень. Закупити усе це вдалось завдяки проведеній акції «Tesla за донат», що особисто ініціював меценат Денис Парамонов.

Загалом завдяки медичному напрямку роботи Фонду Дениса Парамонова вже вдалось передати сучасне медичне обладнання та різноманітне оснащення для понад 350 лікарень, що розташовані майже в усіх областях України. Це значно підвищило якість надання медичних послуг, які отримують пацієнти.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября