Вчера
26 марта
25 марта
22 марта
18 марта
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта

Проект мікрорайону “Еспланада” від “Сумбуд” отримав Премію Національної спілки архітекторів України

Підведені підсумки Огляду-конкурсу архітектурних проєктів і реалізованих об’єктів «Премія Національної спілки архітекторів України 2020». Він проводиться вже 17 років і за цей час став однією з найважливіших фахових подій архітектурної спільноти. Метою огляду-конкурсу є привернення уваги професіоналів та широкої громадськості до роботи архітекторів, популяризація і відзначення їх досягнень, а також підняття рівня архітектури в Україні.

Цьогоріч на розгляд журі, до складу якого ввійшли авторитетні архітектори та науковці, було подано 117 робіт з різних регіонів України. У результаті визначили переможців у шести номінаціях – містобудування; будівлі комплекси та споруди; багатоповерхові житлові будинки; малоповерхові житлові будинки; ландшафтна архітектура; інтер’єр. Особливо експерти відзначили проєкт сумчан щодо розбудови мікрорайону «Еспланада».

Так, спеціальну нагороду НСАУ отримали БІЛЕНКО Олександр Ісакович та БІЛЕНКО Валерій Олександрович за детальний план території між вул. Харківською, пр. Лушпи і вул. Івана Сірка у м. Суми.

Нагадаємо, найбільший в області проєкт – мікрорайон “Еспланада” – реалізує лідируюча компанія будівельного ринку міста Суми АТ «Сумбуд». Він складається з декількох десятків сучасних енергозберігаючих будинків, квартири в яких мають індивідуальне опалення і поліпшене планування, яке до того ж клієнт може змінити ще на стадії будівництва. «Еспланада» знаходиться в центральній частині Сум, між вул. Харківською та пр. Лушпи.

Унікальність споруджуваного мікрорайону «Еспланада», крім прекрасного місця розташування (район – на березі річки Псел, між двома найбільш відвідуваними торговельними центрами «Мануфактура» і «Лавина»), – також і в інфраструктурі, запланованій в проєкті, в самому підході до будівництва! Це і проєктований підземний паркінг, і підвищена енергоефективність будинків. Є в плані і будівництво школи і дитячого садка разом зі стадіоном.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября