Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Продуктові набори, засоби гігієни і ліки: “Мереживо” допомагає сумським вчителям-ветеранам

Сьогодні вчителі-ветерани, на жаль, виявилися мало кому потрібними, їм приділяється недостатньо уваги, і складається враження, ніби вони залишилися на узбіччі життя. Та в цей складний час знайшлися люди, які допомагають педагогам на пенсії, – це учасниці жіночого об’єднання “Мереживо”, що було створене нардепом Тетяною Скрипкою.

“Півсотні продуктових наборів, засоби гігієни і ліки – такий привід для нашої зустрічі у дні війни.
👩‍🏫Вони як завжди привітні, ввічливі і сповнені оптимізму. Згадують свою роботу, колектив та учнів. З особливою гордістю говорять про вчорашніх випускників, які нині боронять Україну, і зі сльозами називають імена тих, кого забрала війна.
📌Клуб “Вчитель-ветеран” тривалий час діяв у Сумах, але під час пандемії припинив своє існування. Тепер його учасникам, педагогам на пенсії, не вистачає звичного спілкування. Вчителі мріють про мир, про нове життя своєї країни, свого міста, і свого клубу.
💯Впевнені, що так і буде🌱
❄Жіноче об’єднання “Мереживо” візьме на себе юридичний і технічний супровід створення клубу одразу після Перемоги🇺🇦” – ідеться  у повідомленні організації на сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно жіноче об’єднання “Мереживо” привезло в Тростянець дитяче харчування і продуктові набори для прийомних сімей.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября