Вчера
06 сентября
05 сентября
04 сентября
03 сентября
02 сентября
30 августа
29 августа
28 августа
26 августа

Приватний перевізник із Сум за власні кошти відремонтував зупинку: мешканці висловлюють вдячність

Приватний перевізник Олег Прокопішек, що працює у Сумах на маршруті №8 (Тополянська-Василівка), за власні кошти відремонтував автобусну зупинку. Це викликало хвилю позитивних відгуків від місцевих жителів, особливо пенсіонерів, які тепер можуть комфортніше чекати на транспорт.

Ініціатива перевізника

Олег Прокопішек, відомий своїм відповідальним ставленням до роботи, вирішив взяти на себе ремонт зупинки, яка вже давно потребувала уваги. Він поділився своїми думками:

“Я щодня бачу, як люди, особливо пенсіонери, чекають на автобуси на старій, занедбаній зупинці. Тому я вирішив власноруч і за свої кошти провести ремонт. Це мій внесок у комфорт і безпеку пасажирів, а також в благоустрій рідного міста.”

Оновлена зупинка

Зупинку було відремонтовано за кілька днів. Нова конструкція включає полагоджені лавки, накриття від дощу та сонця. Якби цю зупинку вчасно не було відремонтовано, то вже через кілька років довелося б встановлювати нову. Такий підхід до справи не залишився непоміченим серед місцевих жителів.

Відгуки мешканців

Місцеві жителі, особливо пенсіонери, висловлюють вдячність Олегу Прокопішеку за його ініціативу. Ось деякі з їхніх коментарів:

Світлана Іванівна, пенсіонерка: “Раніше чекати на автобус було справжнім випробуванням, особливо в негоду. Тепер зупинка стала набагато зручнішою. Велике спасибі пану Олегу за його турботу!”

Роман Петрович, пенсіонер: “Це велике полегшення для нас. Нові лавки надійні і цілі, а накриття захищає від дощу. Дуже вдячний за такий жест.”

Ольга Миколаївна, мешканка району: “Дуже приємно, що є такі люди, як Олег Прокопішек, які дбають про нас. Сподіваюсь, що його приклад надихне інших”.

Подальші плани

Олег Прокопішек не збирається зупинятися на досягнутому. Він планує продовжувати покращувати умови для пасажирів на своєму маршруті. Його ініціатива вже викликала інтерес у інших перевізників та місцевої влади, що може стати початком більш масштабних покращень інфраструктури громадського транспорту у Сумах.

Такі дії демонструють, що приватні ініціативи можуть значно покращити життя громади, і стають гарним прикладом для інших.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября