Вчера
06 сентября
05 сентября
04 сентября
03 сентября
02 сентября
30 августа
29 августа
28 августа
26 августа

Приватні перевізники Сум безкоштовно возять бійців до пунктів дислокації

У місті Суми приватні перевізники щодня роблять неоціненний внесок у боротьбу з російською агресією, безкоштовно перевозячи бійців добровільних формувань до їхніх пунктів дислокації. Цей жест підтримки не тільки економить кошти військових, але й забезпечує їм можливість дістатися до місць служби, куди громадським транспортом добратися неможливо.

Допомога, що надихає

“Ми розуміємо, наскільки важливо для наших захисників бути вчасно на своїх позиціях. Тому ми вирішили взяти на себе цю відповідальність і допомогти їм у будь-який спосіб,” — розповідає перевізник, голова «Українського союзу промисловців і підприємців Сумщини» Михайло Горпенко. “Це наш спосіб висловити подяку і підтримку нашим героям.”

Вдячність від захисників

Бійці добровільних формувань високо цінують допомогу перевізників. Один із бійців, каже: “Ця підтримка для нас дуже важлива. Вона не тільки економить наші кошти, які ми можемо витратити на інші нагальні потреби, але й гарантує, що ми будемо вчасно і безпечно на місці служби. Без цих перевезень нам було б дуже складно.”

Необхідна допомога в тилу

На сьогоднішній день громадський транспорт не завжди має можливість забезпечити перевезення до всіх потрібних локацій, особливо в умовах війни. Це створює додаткові труднощі для військових, які мають добиратися до своїх пунктів дислокації. Завдяки приватним перевізникам ці проблеми значною мірою вирішуються.

Співпраця заради перемоги

Сумчани також відзначають значимість цієї ініціативи. “Ми пишаємося нашими перевізниками, які проявляють такий патріотизм і відданість. Це чудовий приклад єдності і співпраці задля спільної мети — нашої перемоги,” — зазначає сумчанка Оксана Пономаренко.

Результат

У цей складний для країни час сумські перевізники показують приклад справжньої патріотичної допомоги, безкоштовно перевозячи бійців до місць їх служби. Ця підтримка не тільки полегшує життя військових, але й сприяє зміцненню духу та єдності в суспільстві, наближаючи нас до перемоги.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября