Вчера
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля
05 апреля

Працівники «Гідросфери» реалізували складний проєкт по відводу каналізації

Фахівці ТОВ «ІБК «Гідросфера» у стислі терміни реалізували складний інженерно-технічний проєкт по модернізації та відводу каналізаційної мережі, яка періодично протікала та затоплювала квартиру сумчанки, що мешкає в одній із багатоповерхівок по вул. Інтернаціоналістів.

Компанія «Гідросфера» є лідером на Сумщині у сфері з проведення та модернізації тепло-, газо- та водопостачання. Великий досвід спеціалістів підприємства, використання сучасних технологій, обладнання та матеріалів дозволяє досягати найкращого результату – успішно реалізовувати проєкти будь-якої складності.

Так, через квартиру сумчанки, яка колись використовувалась як технічний поверх, проходили каналізаційні мережі майже з половини багатоповерхівки. Чотири каналізаційні стояки, які були вмонтовані під підлогою квартири, періодично забивалися, проривалися та затоплювали фекаліями житлове приміщення літної жінки. Зі слів господині, інколи масштаби проривів були вражаючими – об’єми нечистот сягали 15 см заввишки.

«Стан каналізаційних мереж у квартирі сумчанки дійсно був критичний. Вони давно вичерпали свій експлуатаційний ресурс – були застарілими та зношеними й, напевно, не оновлювалися з моменту будівництва багатоповерхівки. Значна кількість інженерних мереж, які були зосереджені в квартирі, ускладнювали реалізацію проєкту. Та наші працівники справилися з цим завданням і вже менше ніж за тиждень вирішили цю проблему», – зазначив очільник ТОВ «ІБК «Гідросфера» Григорій Магденко і додав, у роботі використовувалися тільки сертифіковані матеріали кращих виробників цього обладнання.

За його словами, під час ремонтних робіт працівники компанії демонтували застарілі каналізаційні мережі, уклали замість них нові, більш сучасні та витривалі до навантажень у системі, а також винесли ревізії за межі квартири сумчанки та загалом відновили все те, що було зруйновано.

Відтепер жінка може не хвилюватися за каналізаційні підтоплення, адже працівники «Гідросфери» виконали все на найвищому рівні, встановили якісне та надійне обладнання.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября