Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Пологовий будинок “Пресвятої Діви Марії” отримав від Фонду Віктора Пінчука сучасні лампи фототерапії

Пологовий будинок “Пресвятої Діви Марії” Сумської міської ради продовжує поповнятися новим медичним обладнанням, що дозволяє медичному закладу тримати упевнене лідерство на Сумщині, серед аналогічних установ. Цього разу приємне оновлення пологовий будинок на Троїцькій отримав від Благодійного фонду Віктора Пінчука – дві лампи фототерапії верхнього та нижнього світла, які дають змогу проводити комбіновану фототерапію, що значно пришвидшує процес лікування жовтяниць у новонароджених.

Директор пологового будинку “Пресвятої Діви Марії” СМР Ольга Чирва зазначає:

“Проблема жовтяниць новонароджених залишається однією з найактуальніших на сьогодні. За статистикою цей стан розвивається у 60% доношених новонароджених та 80% передчасно народжених немовлят і основним методом лікування є фототерапія. Це процедура, під час якої на немовля направляється лампа із синім та зеленим світлом довжиною хвилі 400-500 нм. Під дією цих променів, білірубін що накопичився в шкірних покривах починає швидко розщеплюватися та виводитись з організму дитини.

Постійна співпраця з Фондом дає нам змогу скоріше досягати безпечного рівня білірубіну крові немовлят та пришвидшує виписку додому. Дуже вдячна Фонду за такі добрі справи по відношенню до нашого медичного закладу. Тепер всі жителі області в разі необхідності зможуть скористатися нашими послугами і цим сучасним ефективним обладнанням”.

Варто відзначити, що вартість такого обладнання сягає кількох сот тисяч гривень і в нинішній ситуації для пологового будинку була не реальною для придбання. Дві лампи фототерапії (верхня і нижня) – від провідних світових виробників медичного обладнання – Natus (США) та Atom Medical Corporation (Японія). Продукція цих брендів відома своєю якістю, ефективністю та довговічністю. Тому породіллі з усієї Сумщини зможуть отримати у пологовому будинку “Пресвятої Діви Марії” Сумської міської ради ще більш якісні послуги – безпечні для мам і для новонароджених дітей.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября