14 сентября
13 сентября
12 сентября
11 сентября
10 сентября
07 сентября
06 сентября
05 сентября
04 сентября
03 сентября
02 сентября

Parimatch стає регіональним спонсором AFA в Азії

Ігрова платформа Parimatch оголосила про нове ексклюзивне партнерство з Аргентинською футбольною асоціацією (AFA), ставши п’ятим регіональним спонсором організації. Це партнерство дозволяє AFA розширювати свою міжнародну присутність та брати участь у всіх спортивних технологічних заходах, які проводяться в Азії, спільно з Parimatch.

Активно виходячи на нові стратегічні ринки, AFA вже залучила понад 55 комерційних партнерів. Вдосконалення цифрової контент-стратегії, включаючи ведення соціальних мереж п’ятьма мовами, сприяє залученню нової аудиторії та зміцненню позицій асоціації.

Співпраця з Parimatch надасть користувачам можливість брати участь у різних офіційних акціях, отримувати футболки з автографами гравців національної збірної Аргентини та насолоджуватися ексклюзивними моментами, які стануть можливими завдяки цьому партнерству.

Президент AFA, Клаудіо Тапіа, висловив вдячність Parimatch за приєднання до аргентинської футбольної родини як регіонального спонсора в азіатському регіоні. Він підкреслив, що AFA продовжує активні кроки з розширення своєї присутності на стратегічних ринках та укладення альянсів з провідними компаніями. «Ми щиро вітаємо Parimatch як нашого регіонального спонсора», – зазначив президент AFA.

Комерційний і маркетинговий директор AFA, Леандро Петерсен наголосив, що нове регіональне спонсорство між AFA і Parimatch зміцнить позиції на міжнародній арені і допоможе розширити базу вболівальників в Азії.

У Parimatch висловили задоволення новим партнерством, підкресливши, що ця угода є важливою віхою для компанії. Вона зміцнює прихильність Parimatch до розвитку футболу в Азії та забезпечення вболівальників унікальним ігровим досвідом.

Parimatch підтверджує свою відданість підтримці футболу в Азії та готовність надавати фанатам незабутні враження як регіональний спонсор AFA. Завдяки партнерствам із провідними футбольними організаціями, такими як AFA, Parimatch продовжує сприяти зростанню спорту та популяризації футбольної культури в регіоні.

Співпраця між Parimatch та AFA показує, як стратегічні альянси можуть впливати на розвиток спортивної індустрії. Parimatch постійно шукає нові можливості для зростання та інновацій, і це партнерство є ще одним кроком у цьому напрямку. Завдяки цій співпраці відкриються нові можливості, які напевно потішать користувачів Parimatch.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября