Вчера
15 октября
14 октября
12 октября
09 октября
08 октября
06 октября
04 октября
02 октября
24 сентября

Олексій Романько перевірив готовність Сумської обласної дитячої лікарні до опалювального сезону

Голова Сумської обласної ради Олексій Романько здійснив робочий візит до до обласної дитячої клінічної лікарні, аби впевнитися, що заклад готовий до опалювального сезону.

Як доповів директор лікарні Ігор Змисля, заклад має два великі генератори – на 120 та 200 кВт, всі корпуси заживлені в автоматичному режимі. Працює своя власна котельня, тож у приміщеннях вже тепло, а гаряча вода є протягом року.
Очільник обласної ради також поцікавився роботою автономної системи енергопостачання відділення реанімації новонароджених як наступного елементу енергобезпеки для найменших пацієнтів. Олексій Романько наголосив на важливості цього напрямку та надзвичайній відповідальності лікарів і медперсоналу, котрі надають допомогу дітям вагою від 500 г.

Окремо керівник депутатського корпусу звернув увагу на інклюзивність та доступ до медичних послуг усіх груп населення, тож вказав на необхідність виконання ремонтних робіт вхідної групи поліклінічного відділення, аби врахувати потреби людей з обмеженими фізичними можливостями.

На переконання Олексія Романька, також потребує ремонту відділення реабілітації, де надають допомогу дітям до 18 років з обмеженнями повсякденного функціонування. Наразі воно забезпечене необхідним обладнанням, згідно з вимогами Міністерства охорони здоров’я та Національної служби здоров’я України.

За результатами інспектування лікарні голова обласної ради рекомендував директору закладу у письмовій формі-зверненні окреслити усі питання, що потребують розв’язання.

“Сумська обласна дитяча лікарня є одним з найважливіших закладів для Сумщини. Тут працюють найкращі лікарі з багаторічним досвідом і практикою застосовування сучасних методик лікування, саме тому за кваліфікованою допомогою у заклад привозять маленьких пацієнтів з усіх районів. Лікарня обслуговує все дитяче населення області, тому має працювати безперебійно. Запевняю: обласна рада докладе до цього усіх зусиль», – наголосив Олексій Романько.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября