Вчера
06 сентября
05 сентября
04 сентября
03 сентября
02 сентября
30 августа
29 августа
28 августа
26 августа

Олександр Качура допомагає вирішити проблеми родин загиблих військових із Шостки

Народний депутат Олександр Качура провів у Шостці зустріч із учасниками об’єднання «Родини воїнів світла», до якого входять сім’ї  полеглих на війні захисників.  На переконання парламентаря, родини загиблих військових потребують не лише соціальної підтримки держави, а й відвертого діалогу з владою та громадськістю, щоб їхні переживання були почутими, а нагальні питання не залишалися без відповіді. Народний обранець запевнив, що буде і надалі відстоювати справедливе вшанування подвигу Героїв і забезпечення соціальних гарантій для їхніх рідних.

«Низький уклін і шана родинам Героїв!

Зустрілися з представниками обʼєднання «Родини воїнів світла». Організація, яка обʼєднує в собі родини загиблих військових м. Шостка.

Всі питання, які ми обговорили, можна охарактеризувати одним словом – Справедливість. За неї і будемо разом боротися!» – написав Олександр Качура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп Олександр Качура також працює над розблокуванням проєкту реабілітації поранених військових та людей з інвалідністю. Це питання політик обговорив із Дмитром Васильцовим – волонтером та спортсменом з пауерліфтингу, плавання та марафонського бігу на інвалідному візку, який не зупиняється перед життєвими труднощами та допомагає долати їх іншим.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября