Вчера
23 апреля
19 апреля
18 апреля
16 апреля
12 апреля
11 апреля
10 апреля
09 апреля
06 апреля

Нардеп Тетяна Скрипка започаткувала проєкт підтримки для жінок “Ніжні та незламні”

“Ніжні та незламні” – такими є українські жінки, і таку назву отримав проєкт, покликаний покращити психологічне здоров’я наших берегинь. Започаткувала його менторка руху “Зе!Жінки” Сумщини, народний депутат Тетяна Скрипка.

Учасниці руху “Зе!Жінки” Сумщини взяли участь у патріотичному майстер-класі з живопису. Арт-терапія – один з етапів проєкту, до якого долучаються активні і небайдужі українки, ті, хто щодня наближають перемогу.

“Сьогодні усі українці або воїни, або волонтери. Жінки продовжують виконувати свою місію – вони працюють, виховують, лікують, охороняють і безмежно люблять. Сьогодні на їхніх плечах – дім, діти, робота. І при цьому кожна намагається зробити все можливе, аби допомогти фронту. Тож наше завдання – знизити градус емоцій, дати можливість жінці відпочити, видихнути, аби з новими силами стати до роботи. Так виникла ідея проєкту”, – говорить менторка руху “Зе! Жінки” на Сумщині Тетяна Скрипка.

Учасниці вперше в житті взяли в руки пензля, і створення власної картини назвали справжнім дивом, адже головними кольорами обрали синій і жовтий, кольори України і життя.

“Ми говоримо про рекреаційну функцію, про збереження внутрішнього спокою, адже в стані постійного стресу жінка не здатна віддавати усе своє душевне тепло тим, хто цього потребує. Наступні заходи будуть не менш цікавими, і об’єднають сумчанок, які потребують психологічної підтримки, відпочинку, нових знань”, – запевнила лідерка руху “Зе!Жінки” у Сумській області, Яна Романенко.

Прогулянки на свіжому повітрі, спілкування з близькими і друзями, улюблена музика і книги, відвудування театрів і музеїв, бесіди з однодумцями, спорт, творчість – усе це дозволяє відновити сили, які так потрібні кожній українській жінці сьогодні.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября