15 мая
13 мая
11 мая
07 мая
06 мая
01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля
19 апреля

Нардеп Тетяна Скрипка вручила державну відзнаку директору школи №7 Олександрі Деменко

Сумська спеціалізована школа №7 – один із навчальних закладів, якими постійно опікується народний депутат Тетяна Срипка. Нещодавно парламентарка допомогла обладнати тут навчальний кабінет безпеки, де учні дізнаватимуться необхідну інформацію, як діяти у разі надзвичайних ситуацій і вчитимуться надавати першу допомогу. Дбайливо облаштований простір тепер має нові комфортні меблі та спеціальний «рятувальний» тренажер, з яким заняття стануть ще більш цікавими і змістовними. За словами народної обраниці, таких позитивних змін у школі вдалося досягти завдяки керівниці Олександрі Деменко. Тож цілком заслужено професійну та самовіддану роботу директора відзначили і у Верховній Раді України.

«Яскраві, зручні, сучасні. Тепер такі парти є в кабінеті безпеки Сумської школи №7.

Сам простір – продуманий до дрібниць. Окрім того, що локація неймовірно актуальна, кабінет оснащений усім необхідним для отримання знань про алгоритм дій у надзвичайних ситуаціях.

На прохання освітян навчальний простір для юних рятувальників доповнила тренажером для відпрацювання навичок серцево-легеневої реабілітації, новими партами і стільцями.

Дякую креативній команді 7 школи і особисто її очільниці за бажання розвивати навчальний заклад, за турботу про дітей, за таку важливу ініціативу зі створення класу безпеки.

Бути у воєнний час прикладом для педагогів, дітей, продовжувати сумлінно виконувати свою роботу, робити свій заклад взірцевим. Це про вас Олександра Деменко! Тому вітаю із почесною відзнакою – Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед Українським народом» – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у школі №7, а також школах №17 та №18, за сприяння нардепа Тетяни Скрипки облаштовані надійні укриття, наявність яких дозволяє проводити повноцінне навчання і бути спокійними за безпеку дітей. Для цієї мети з бюджету було спрямовано 6,6 млн грн.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября