Вчера
17 марта
14 марта
08 марта
07 марта
06 марта
05 марта
04 марта
01 марта
28 февраля
27 февраля

Нардеп Тетяна Скрипка виконує передвиборчі обіцянки: у Центрі реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю буде гаряче харчування

Попри складну ситуацію в країні народний депутат Тетяна Скрипка продовжує виконувати свої передвиборчі обіцянки та покращувати заклади освіти міста Суми, працювати на благо громади.

Вже найближчими днями в обласному центрі комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю буде гаряче харчування – тут  запрацює сучасний харчоблок, на будівництво якого парламентарка спрямувала майже 3 мільйони гривень.

“♨️На початку березня мали відкрити двері новий харчоблок та їдальня Сумського обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю.
📌Майже 3 млн грн з коштів на соціально-економічний розвиток територій я спрямувала на будівництво харчоблоку. Адже протягом десятиліть заклад взагалі не мав можливості готувати для дітей сніданки та обіди, їх возили зі стаціонарного відділення, розташованого у селищі Рибці, за 20 км від Сум.
✅Війна змінила наші весняні плани, але не змінила прагнення робити освітній простір сучасним, інклюзивним, безпечним. В унікальному закладі, де використовують сучасні методики і новітнє обладнання для реабілітації дітей, попри усі труднощі воєнного часу, готові працювати. Тож, вже 2 травня у центрі почнуть готувати для 30 дітей із Сум та Сумського району. А першою стравою буде борщ, для якого разом з Жіноче об‘єднання «Мереживо» привезли усі необхідні продукти.
📌Щороку в Центрі отримують реабілітаційні послуги понад 700 дітей. І я рада, що окрім кваліфікованої допомоги, уваги і турботи, вони матимуть гаряче харчування.
🌷Без подарунків не лишилися і ми, дякуємо Елена Сущенко за мережевні пряники і панно.
🇺🇦Життя триває! Допомагаємо один одному, наближуємо перемогу!🇺🇦” – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября