Вчера
15 мая
13 мая
11 мая
07 мая
06 мая
01 мая
30 апреля
29 апреля
25 апреля
24 апреля
23 апреля

Нардеп Тетяна Скрипка відзначила роботу Білопільського міського центру соціальних служб

Питання захисту дітей є одним із основних у діяльності народного депутата Тетяни Скрипки, голови підкомітету  у справах сім’ї та дітей Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики. З початком повномасштабної війни парламентарка спрямувала ще більше уваги на вирішення проблем, пов’язаних із забезпеченням безпеки, освітніх умов та підтримки маленьких жителів Сумщини.

Зокрема, народна обраниця активно співпрацює з Білопільською громадою, що постійно потерпає від ворожих обстрілів. Як зазначає Тетяна Скрипка, навіть за таких складних обставин   Білопільському міському центру соціальних служб вдається ефективно виконувати свою роботу і турбуватися про дітей громади. Цю важливу соціальну місію оцінили і в українському парламенті.

«Статистика. Цифри. Білопільська громада на Сумщині.

Понад 2,5 тисячі дітей.

У 2022 році 6 дітей отримали статус дітей сиріт, або позбавлених батьківського піклування.

105 родин – у складних життєвих обставинах.

510 людей – є вимушено переміщеними особами.

18 дітей проживають у селі на самому кордоні з ворогом, без зв’язку, електроенергії, магазинів, пошти.

Ці прості цифри – про громаду у непростих умовах. І це напевно знають фахівці, для яких кожна цифра у звіті – це конкретна людина.

На Білопільщині гучно і страшно. Прильоти тут вже не рахують. Попри це в громаді, що крім Білопілля налічує 10 старостинських округів, спільними зусиллями управління освіти, служби у справах дітей та міського центру соціальних служб вдалося налагодити надання допомоги родинам з дітьми і переселенцям.

Це і є відданість роботі, професіоналізм і патріотизм, за які мала честь вручити подяку Верховної Ради України Алла Лустенко, директорці Білопільського міського центру соціальних служб. Пишаюся Вами і дякую за все, що Ви робите. Так переможемо!» – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Тетяна Скрипка допомогла обладнати навчальний кабінет невідкладної допомоги у Сумській школі №7, де учні навчатимуться основам надання першої допомоги. За участі парламентарки також були облаштовані укриття у трьох школах обласного центру, тож більше дітей змогли повернутися до навчання офлайн у безпечних умовах.

Вы поддерживаете протесты в Белорусии?
  • Нет 73%, 8 голосов
    8 голосов 73%
    8 голосов - 73% из всех голосов
  • Да 18%, 2 голоса
    2 голоса 18%
    2 голоса - 18% из всех голосов
  • Мне безралично 9%, 1 голос
    1 голос 9%
    1 голос - 9% из всех голосов
Всего голосов: 11
20.05.2020 - 30.09.2020
Опрос закрыт
Архив опросов
13 декабря
04 ноября
03 ноября
02 ноября